• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZIM...

Huy bu ya. Bende çocukluğumdan itibaren öyleydim. Kıyafeti çıkarttığım yerde. Sabah kalkınca YÜ yikamadan sofraya oturan annem hep derdi korkma kızım kurur diye.
Bekarken de yine aynıydım odamda biri kaybolsa yolunu bulamazdı. Valla ne yapın edin düzene sokun evlenince çok zor oluyor . Resmen koca bir yük gibi. Ama allahtan herkes çocukla dağılır ben çocukla toplandım. 6 yılımı aldı ama. Eşim çok Dağınık tır yediğini yediği yerde çıkardığı çıkardığı yerde bazen çok kızıyorum bazende ben de anneme aynısını yapıyordum vah anacım diyorum. :(

O oyle anne babaya bakmiyor. Annem temizlik hastasidir, bense pasaklinin onde gideniyim. Kisisel temizligime onem veririm ama odami hayatta toplamam, anneme sinir krizleri gecirtirim.

Valla ben de ayniyim, kisisel temizligim susum pusum yerimde ama evim savas alani gibi :) Toplamak icimden gelmiyor, bazi kadinlar daginik odada falan oturamaz, benim alakam yok :)

Back
X