kizim

azelceylin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
3
2
44
merhabalar 10 aylik kizimin bacaginin arkasinda 1 aydir bir gorunup bir kaybolan, yanik izine benzer burusuk gorunumlu uzerinde tuyler olan bir bolge var. daha once boyle bir seye sahit olan varmi?lutfen yardim edin dermatologa 15 gun sonra gidicez.gitigimiz zamanda belki gozukmeyecek.foto cektim ama pek net degil.Fransada yasiyorum birde burdaki doktorlara gore hersey normal kolay kolay tahlil falan yazmazlar sonuc alamayacagim diyede endiseliyim deneyimlerinizi yazin lutfen. SDC18848.JPG

slm söle bir seymi ?

Eklentiler

• nocanvas_tuylu-benler.jpg
    nocanvas_tuylu-benler.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 89
Halk arasında gül lekeleri olarak bilinen hemanjiomlar çocuklarda sık görülen iyi huylu tümörlerdir. Hemanjiomun kelime anlamı "iyi huylu damar tümörü" olsa da aslında urlarla gerçek bir ilişkileri yoktur. Çocuk kanser uzmanlarınca izlenmelerinin nedeni çocuk hekimliği uzmanlık alanları içinde bu dala yakın olmalarıdır.

Eskimolardan Kızılderililere kadar tüm dünya kültürlerinde istek lekeleri olarak bilinirler. Hamileliğinde kiraz, çilek, karpuz gibi meyveleri istemiş de yiyememiş annelerin bebeklerinin vücudunda çıktıklarına inanılmış. Gerçek nedenleri ise iyi bilinmez. Kız çocuklarda, erken doğan bebeklerde sık rastlanırlar.

X