Kızım

Burda yazılan olasılıkların hepsi iyi bir uzman gerektirir.
Bu işlerden pek anlamam diyorsanız bulunduğunuz ili söyleyin size doktor önerisinde yardım edecek arkadaşlar vardır.

Turkiyede degilim
Hiperaktivite bozuklugu benim de aklima geldi
Evde yapacak bir şey yoksa mecbur gelecek ay Bakuye psikologa gotureyim o zaman
Teşekkür ederim hepinize

Bi kac şey söylüyor bakiyor olmuyor neydi onun ismi ya diyor biliyor çünkü ne yapmak istedigimi

Kızınızın belli ki ciddi bir problemi var. Bir uzmandan yardım almanız şart.

Lutfen doktor yada psikolog onceligini gox onune alin cunku badute indirgenecdk bi durum degil Allah muhafaza gec kalmis olma durumunuz dahi var

Saglik bu baska bi dhrum degil Allsh korusun fiziksel ortopedik vs baska bir tur hastalikta nasil baska bir sehiri goz onunde bulunduracaksaniz bunuda oyle dusunmeniz gerek

Disleksiya gibi geldi. Harfleri falan yer değiştirerek söylüyor mu? Mesela portakal yerine porkatal? Tabi bir iki değil, mütemadiyen böyle olmalı. Doktora götürmeniz kaçınılmaz.
Her çocuk ayrıdır(yerdeki yıldızlar) isimli bir film var disleksiya ile ilgili. İzlemeniz yararlı olabilir. Kesinlikle zeka eksikliği falan değil bunu öncelikle bilin, bazı noktalardaki öğrenme güçlüğüdür ve ilgi alaka ile iyileşir.
Bizi haberdar edin lütfen

Arkadaşımın staj yaptığı okulda bir öğrenci vardı. Söylediğiniz gibi basit şeyleri öğrenemeyen ama karmaşık zihin çalışmaları gerektiren şeyleri hemen yapabilen bir çocuktu. Onunla özel olarak ilgileniyorlardı. Rehberlik araştırma merkezine (ram) gidebilirsiniz onlar yönlendirirler sanıyorum.

Her çocuk özeldir , pardon

Evet harflerde bazen yanlisliklar yapiyo
Teşekkür ederim destek almak şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…