Kızım

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.330
798
Eylülde 7 yaşına girecek bi kizim var
Beni rahatsiz eden seyse kizimin gerekli şeyleri aklinda tutmamasi
Nasil söylesem
mesela su icmek icin bardak isterken bardagi hep tabakla karistiriyor.anne bana tabagi verir misin su icicem diyor.guzelce anlatıyorum tabak bu bardak bu kizim diye.tamam diyor ama her defasinda bardaga tabak demeye devam ediyor.mesela kavunun,erigin,kirazin vs. ismini bilmiyor.her defasinda sari yuvarlak şey diyor kavuna:)bunun gibi bi cok şey
Mesela gecen sene okul oncesi egitime yolladik 3 ayda 1den 5e kadar rakamlari ogrenemedi.yani görünce hangisi hangisi bilmiyor.hem ogretmeni hem kendim evde o kadar ugrastik ama hatirlayamiyor. Okulu biraktik bu sene tekrar başladık tum sinif okumayi soktu bizim kiz sadece A harfini ogrene bildi sadece.bu arada hala rakamlari ogrenemedi
Soyle ki zekasindan suphem yok çünkü baska her seyi biliyor
Yaninda soyledigimiz her seyi kapiyor hemen
Duydugu sarkiyi hemen ezberliyo mesela
bi gittiği yolu hemen taniyo
Taklitlerimizi yapiyo.biz mesela onu kandirmaya çalışıyoruz hemen siz şunu neden yaptiniz biliyorum su yuzden dimi diyor vs.soyle soyliyim gereksiz tum bilgileri hatirliyo:)))bi de aşırı derecede hiperaktif bi çocuk.hemen sıkılan bi yapisi var.
Eylülde okula baslamasi gerekiyor ama nasil?demin yine bardaga tabak deyince kendimi zor tuttum cildirmamak icin cunku 50 defa belki anlattim ama aklinda tutmuyor
Nerde hata yapiyoruz ?nasil davranmaliyiz sizce?psikolog demeyin çünkü yasadigimiz yer küçük ve psikolog yok maalesef

Bir sorun olmalı, normal bir durum değil bu. Hiç doktora götürmediniz mi?
Hayir ben cok inatci bi cocuk oldugu için simdiye kadar hep inadindan yaptigini dusunuyordum dedigim gibi gerektiginde her seyi kapiyor çünkü
Bu sene dikkatimi cekmeye basladi daha çok
Normal cocuk doktoruna danisa bilir miyim acaba?

Back
X