Doğuma Hazırlık kızıma acil anket cevabı verin 15 gün sonra doğuyoor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kız isimleri

• deniz

OY: 21 28,0%
  • nisan

OY: 54 72,0%

• Ankete Katılan
    75

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
kızlar buldugum 50 tane ismi esim begenmediği için en son eleyerek 2 taneye indirdim.
nisan ve deniz , sizce hangisi olsun. yada varmı aklınıza gelen güzel isim ama arapca istemiyorum. herkes aynı isimleri koyuyor.

bu ikisinde karar kıldınsa bende nisan çünkü deniz erkek ismi olarakta kullanılıyor

slm aklını karıştırmak istemem ama benim kızım olursa hep koymak istediğim bi isim var.bebeğin bahar da doğcağı içinde anlam olarak uyumlu.hem de deniz ismini anlamında taşıo
talya
anlamı:1. Doğanın uyanışı, baharın müjdesi. 2. Mitolojide doğanın ve hayvanların koruyucusu bir tanrıça. 3. Mitolojide deniz tanrıçası (Antalya’ya adını veren tanrıça)

Nisan cok güzel bir isim bence, hem cok kibar geliyor kulaga.
Oldum olasi bende Nisan ismini koymak istemisimdir, ama sans iste esimin kuzeni bizden önce koydu. Eeee ne demisler kime niyet kime kismet :))

Deniz ismide güzel ama bence cok var, o yüzden ben Nisan derim

nisan güzelmiş :)

buaralar benim favori ismim,yani kızım olsa mahi devran koyarım :)
ama sen arapça istemiyorum dedin
yinede mahi devranı bi düşün :)

azra çok güzel bence. ama anketine göre nisan daha hoş bence.

sağlıkla kolaylıkla doğsun minik kızın deniz ismi güsel ama herkeste var ve unisex kızın için zor olur nisan ismi az ve hoş bir isim ...

Bence de Nisan Hayırlısıyla bebişinize kavuşursunuz işallah. Geçen bir tanıdığım arkadaş doğum yaptı,kızının ismi " Tanem" Çok değişik gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…