Doğuma Hazırlık kızıma acil isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tebrikler Canım....
Bu bilgiyi nerden aldın öğrenebilirmiyim..?

herşeye cenentte ırmak yağmur demelerinden belliydi zaten çoğu isim bildiğimiz gibi değilmişşş teşekkürler

herşeye cenentte ırmak yağmur demelerinden belliydi zaten çoğu isim bildiğimiz gibi değilmişşş teşekkürler

Hislerime tercüman oldunuz " her şeye cennette ırmak, yağmur demelerinden belliydi " kısmında. :) Bana çok itici geliyor cennette bir... diye başlayan isimler. Şimdiye kadar yoktu da şimdi mi peyda oldu bu arapça kelimeler acaba..

çocuğa isim çok önemli bence. isimler kişiliği de etkiliyor bence.
ben kızıma Merve Duru ismini koydum. sakin bir bebek.. kolay gelsin

herkese teşekkur edıyorum arkadaslar isim lıstem bayagı genısledı,esımle karar verecegız artık,ama benı ıcıme DURU ismi yatıyor genede nasıp,evet ısım cok önemlı kisiliği etkıledıgıne ınanıyorum

Merhaba, biz çalışmalara yenibaşladık :) Ben de gönlümdeki isimleri paylaşayım dedim; Nazlı, Elif Naz, Merve :)

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden...

Bende hamileyim 5 aylık ama cinsiyetini göstermiyor velet.Nedense benim gözüm hep kız isimlerine gidiyor.
ılgın, asya, ada, sedef bunlardan bazıları.

bnde henüz hamile değilim olmaya çalışıorum ama evlenmeden çok çok seneler önce kimle evlenirsem evleneyim kızım olursa adını doğa koyucam demiştim kızım olur inşallah çünkü kız çocuklarını çokk ama çoooooooooooookkkk seviyorum sebebine gelince şu hayatta kimseye söz geçiremiosun canının yanınca aa dur yakma diemiosun kısacası kanunları koyamıosun çok mutsuz oldugum bigün kızım olursa adını doğa koyucam ve doğanın bütün kanunlarını ben koyucam demiştim ....veeeeeeee ilke ismide güzel bnce

doğa da güzel isim gercekten,hayırlısı olsun ,kız olduguna babası bozuldu ama napalım,ben sevıyorum bebegımı

doğa da güzel isim gercekten,hayırlısı olsun ,kız olduguna babası bozuldu ama napalım,ben sevıyorum bebegımı

ahhhhhhhhh biz kız olsun die ne dualar ediyoruzz inşallah esmer gözleri babasının gözleri gbi siyah kirpikleri uzun dişlek bi kzıım olur...allah büyütmeyi nasip etsin rabbim güzel kaderler yazsın canım

küçüklüğümden bu yana Asya ismini severim ve kızım olursa kesin bu ismi koyacağım derdim. hem kulağa hoş gelen bir söylenişi hem o gönüllere yer etmiş bir film olan selvi boylum al yazmalımdaki sultanın karakter adı, hem de diğer isimlere göre çok çok nadir olan bir isim olmuş olmasıydı. şimdi bakıyorumda her 5 kişiden biri Asya koyuyor kızının adını. her neyse yani o isimden vazgeçip yeni favorim olan Almıla'yı öneririm. en azından klasikleşmesi zaman alacak olan bir isim

Türk kökenli (Göktürkçe'den gelme) bir ad olup anlamı kırmızı yanaklı güzel kız, Türk mitolojisinde Türk kadın savaşçısı, kırmızı elma anlamlarına geliyor. Fars, arap kökenli adlara sahibiz çoğumuz bilmesekte. bu tabuyu yıkmak güzel olur bence. ( peygamber adlarını ve Kuran'da geçen isimleri hariç tutaraktan bu görüşümü belirtiyorum bilginize )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…