Kızıma bakmak için iş bulmak zorundayım

mssvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
117
43
48
36
Kizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim:(
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbim kendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek :((

Kizlarr merhaba bosanalı nerdeyse 2 ay olacak.annemlerin yanındayız kızımla.bi an öncee kendim için ve kızım için ayrı bir ev düzen kurmam lazım ama henuz iş bulamadim:KK43:
Çok dardayım çıkmazdayim.allaha siginiyorum rabbim kendime vee çocuğuma yetebileçek guzrl bir iş versin diye.dualarinizi eksik etmeyin nolur. Bir anne için en zoru yetememek :KK43:(
Canım benim neden yetemediğini düşünüyorsun ki dur bakalım 2 aydırmı iş arıyorsun , yardımcı olayım sana.
daha önce ne gibi işlerde çalıştın . çalışmadıysan ne yönde tecrübelerin var nerde oturuyorsun iş bulmana yardımcı olurum belki.

Yurtdisinda bi 5 Ay kadarcik tecrübem var o da asistanlık. Türkiye de hiç çalışmadım.yabancı dil bilgisayar felan hepsi mevcut.işte en garanti is diye saddece banka başvurusu yaptım şimdilik bekliyorum

Yurtdisinda bi 5 Ay kadarcik tecrübem var o da asistanlık. Türkiye de hiç çalışmadım.yabancı dil bilgisayar felan hepsi mevcut.işte en garanti is diye saddece banka başvurusu yaptım şimdilik bekliyorum
Garanti iş diyorsunuz ama ya cevap gelmezse nettende bende araştırayım diye söyledim. o olmazsa başka bi iş olur sonuçta amaç para kazanmak. eğer sevmediğiniz bir iş bulursanız orda çalışmaya devam edersiniz yine bankalardan cevap beklersiniz

Doğru soyluyorsunuz işte bankalardan cevap gelene kadar da kendimı toparlarim diyee düşündüm. Teşekkur ederrim size benim için cabaladiginiz icin

Doğru soyluyorsunuz işte bankalardan cevap gelene kadar da kendimı toparlarim diyee düşündüm. Teşekkur ederrim size benim için cabaladiginiz icin
2 aydır zaten boş durmuşsunuz özelden konuşalım isterseniz yaşadığınız yere göre iş imkanlarıda vardır.

Merhaba,
Öncelikle Allah yardımcınız olsun kolaylık ve kuvvet versin. hepimiz aynı olmasa da benzer duyguları ve korkuları yaşıyoruz. sabit maaşlı bir işiniz olsun ya da olmasın değerlendirmenizi istediğim bir fırsat var. Lütfen önyargılı bakmayın ve yanlış anlamayın amacım herhangi bir şey pazarlamak değil.
Bu öylesine güzel ve büyük bir fırsatki dünyadaki bütün kadınlar buna sahip olsa hiç bir çocuk annesinden uzakta büyümez, hiç bir anne hayallerini ertelemek zorunda kalmaz diye düşünüyorum.
ilgilenirseniz lütfen bana ulaşın,anlatayım ; kabul etmezseniz de en azından fikriniz olsun.

sevgiler,kolaylıklar
umarım herşey gönlünüzce olur

belki yabancı dil için özel ders verebilirsiniz.bunu internette bile yapıyorlar.goole la özel ders yazdığınızda sayfalar açılıyor.yurt dışı deneyiminiz varmış.

Back
X