Ayyyyy evett neden öyle yapıyor ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ki ergenlik için de daha erken gibiYa çok özür dilerim aslında bu kadar tatlı bulunacak bir durum değil ama çooooookkkk taaaatlııı
Kıyamam yaaa resmen size trip yapıyorergenliğe girmiş paticik gibi
Allah şifa versin annenize tez zamanda çok geçmiş olsunaynı sizin dediğiniz gibi yapıyor. Baya baya küsüp eve geç gelmemi protesto ediyor. Biz de bir yere giderken götürüyoruz aslında ama bu süreçte annemle ilgilenmem gerektiği için götüremiyorum. Sanırım bu süreçte yapabileceğim birsey yok. Bugün yine anneme gideceğim eve geldiğimde yine aynı seyi görme endişesi var şimdiden
çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)Allah şifa versin annenize tez zamanda çok geçmiş olsun
topaklaşan kum kullanıyorumHAngi kumu kullanıyorsunuz acaba ? Topaklaşan mı kristal mi ?
eve geldiğimde hemen onunla ilgileniyorum oynuyorum seviyorum barışıyoruz. Eve geç gelince yine küsüyoruzKüsmüş sizee bizim oglumuzda böyle biraz cilve yapıyorum sırnaşıyorum eşşek hemen gevşiyor sizde biraz cilve yapın kedinize
Heeehhhh bizim durumda bueve geldiğimde hemen onunla ilgileniyorum oynuyorum seviyorum barışıyoruz. Eve geç gelince yine küsüyoruz
Yaaaaaaaaaaaaaaa kıyamaaaammmmBiz de dün gece 11 de geldik eve çok soğuktu hava onu da alamadık gitmiş gidere işemiş yine bir de marifet yapmış gibi bizi banyoya çağırıp gösterdi bi yandan da homurdanıyor falan eşimle gülmemek için çok zor tuttuk kendimizi o kadar komikti ki halleri önce trip atmalar küsmeler sonra da gece 2 ye kadar uyutmamalar çok seviyorum onu çokk :))
Benim bir oğlum var çocuk sayısını soran olunca bir oğlum bir kızım var diyorum evlat gibi oluyor zaten canım ikiside bana Allah ın emanetiYaaaaaaaaaaaaaaa kıyamaaaammmmayy bunları okudukça bi içim kıpırdadı. Evlat sevgisi nasıl bilmiyorum ama evladım gibi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?