3 aylık çok çok tatlı iran kedim var. Aşırı hareketli zaten eve geldiği günden beri. Eşim de ben de çalıştığımız için sabahtan akşam 16:30 a kadar yalnız kalıyor. Burada sıkıntı yok alıştı zaten. Geçen hafta annem ameliyat olduğu için onun yanındaydık 22:00 de eve geldik ilk defa o kadar yalnız kaldı. Ve kakasını biz geldikten sonra parkeye yaptı. Bir kaç gün sonra yine annemle ilgilenmem gerektiği için eve yine geç geldim bu sefer halıya yapmış. İnternetten okuduğumda ilgi çekmek için falan yapıyor. Bir de şu aralar kulak uyuzu problemimiz var. Önceden yanımızdan ayrılmayan yavrum şimdi bizden ayrı takılıyor. Gece yattığımızda yanımıza geliyor ama bir de kendini pek sevdirmemeye başladı. Sizlerden yardım istiyorum değişikliğinin sebebi ne olabilir ?
Ya çok özür dilerim aslında bu kadar tatlı bulunacak bir durum değil ama çooooookkkk taaaatlııı
Kıyamam yaaa resmen size trip yapıyor ergenliğe girmiş paticik gibi
Ya çok özür dilerim aslında bu kadar tatlı bulunacak bir durum değil ama çooooookkkk taaaatlııı
Kıyamam yaaa resmen size trip yapıyor ergenliğe girmiş paticik gibi
size küsmüş kıyamam yaa bizim ki de küstüğünde totosunu dönüp oturuyor ve banyo giderine pisliyor kıyamıyor sanırım yine de bana giderin dibine yapıyor :)))
benim kızımda sabahtan akşam 5 e kadar yanlız akşam işimiz çıkıpda geç gelirsek küsüyor bi tripler bi garip haller :))
çareyi eve uğrayıp onu da yanımıza almak ta bulduk kediler için ortam değişikliğini sevmez derler ama bu şekilde daha mutlu olduğunu keşfettim ama bizim kedimiz tekir cins kedi değil sizin kediniz iran kedisiymiş onlar çok daha hassas oluyor diye biliyorum bu ortam değişikliği gibi konularda
aynı sizin dediğiniz gibi yapıyor. Baya baya küsüp eve geç gelmemi protesto ediyor. Biz de bir yere giderken götürüyoruz aslında ama bu süreçte annemle ilgilenmem gerektiği için götüremiyorum. Sanırım bu süreçte yapabileceğim birsey yok. Bugün yine anneme gideceğim eve geldiğimde yine aynı seyi görme endişesi var şimdiden
aynı sizin dediğiniz gibi yapıyor. Baya baya küsüp eve geç gelmemi protesto ediyor. Biz de bir yere giderken götürüyoruz aslında ama bu süreçte annemle ilgilenmem gerektiği için götüremiyorum. Sanırım bu süreçte yapabileceğim birsey yok. Bugün yine anneme gideceğim eve geldiğimde yine aynı seyi görme endişesi var şimdiden
Biz de dün gece 11 de geldik eve çok soğuktu hava onu da alamadık gitmiş gidere işemiş yine bir de marifet yapmış gibi bizi banyoya çağırıp gösterdi bi yandan da homurdanıyor falan eşimle gülmemek için çok zor tuttuk kendimizi o kadar komikti ki halleri önce trip atmalar küsmeler sonra da gece 2 ye kadar uyutmamalar çok seviyorum onu çokk :))
Biz de dün gece 11 de geldik eve çok soğuktu hava onu da alamadık gitmiş gidere işemiş yine bir de marifet yapmış gibi bizi banyoya çağırıp gösterdi bi yandan da homurdanıyor falan eşimle gülmemek için çok zor tuttuk kendimizi o kadar komikti ki halleri önce trip atmalar küsmeler sonra da gece 2 ye kadar uyutmamalar çok seviyorum onu çokk :))