- 6 Ekim 2009
- 156
- 7
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kumsalın hem anlamını beğeniyorum hemde pek duymamama rağmen özenti, zorlama gelmiyor. negatifliği ise fonetiği zor gibi geliyor yani söylerden kumsal gel kızım buraya ne biliyim garip geliyor birazkumsal
Defne hem mitolojik, hem de bir bitki olduğu için beğeniyorum. Ama son zamanlarda fazlamı yaygınlaştı acaba?Defne güzel bence![]()
kumsalın hem anlamını beğeniyorum hemde pek duymamama rağmen özenti, zorlama gelmiyor. negatifliği ise fonetiği zor gibi geliyor yani söylerden kumsal gel kızım buraya ne biliyim garip geliyor biraz
Aksine benim sık karşılaşmadığım güzel isimlerden bilmiyorum kulağa çok hoş geliyorDefne hem mitolojik, hem de bir bitki olduğu için beğeniyorum. Ama son zamanlarda fazlamı yaygınlaştı acaba?
Verda, Bade ve Liva dışında hepsi güzel. Verda verandayı çağrıştırıyor. Bade bence bir kıza vermek için güzel bir isim değil. Anlamı şarap bildiğim kadarıyla. Liva da pastane ismi:) Ama özellikle Kumsal'ı ve Defne'yi çok beğendim. Toprak genelde erkek çocuklara konuluyor ama o da güzel bir isim.Evet kızım olucak ama isim seçmek ne kadar zormuş...
DEFNE
VERDA (Anlamı: Gül)
FEZA
BADE
KUMSAL
CEREN
TOPRAK
LEYLA
LİVA
BERİL
Bu isimler elediğim isimler sizinde fikirlerinizi bekliyorrum... Sizce hangisi yada hangileri kulağa hoş geliyor?
ilkdefa duydum Gülru ismini anlamı nedir?Bence GÜLRU koymalısın çok beğendiğim bir isim
Bende Eceyi beğeniyorum eklemeyi unutmuşum listeye belkide ECE KUMSAL olmalı. Çünkü eşim iki isim istiyorYigenimin adi kumsal söylenirken herhangi bir zorlanma negatif. etki olmuyor bide sarisin yumurcak çokyakisiyor.ancak ben defne derim ggüzel. geliyor kkulağa.ayrıca ece yide severim
Buket Uzuner'in "su" kitabını okumuştum 2 sene önce o kitapta etkilenmiştim Defne ismindendefne ve zeynep bu sene çok yaygın. defne güzel isim ama beril de güzel.
beril zümrüt demek değilBeril hakkında ne düşünüyorsunuz? Zümrüt demek