- 17 Eylül 2013
- 241
- 103
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azimli, inatçı ve aldığı her görevi veya işi sonuna kadar götürür.Bolluk ve berekette biraz ağır kalır. Ama zaman içinde dileklerine çok iyi kavuşabilir. Arada şansı ile mücadele eder. Sağduyuludur. Üzüntüyü çok dolu yaşar. Geçmişteki sıkıntı ve üzüntülerini asla unutmaz. bu şeklde yazıyor nette bende yeni öğrenmiş oldum ama kulağa çok hş geliyor ya birde kuranda geçmiyor haliyle :silkdefa duydum Gülru ismini anlamı nedir?
Azimli, inatçı ve aldığı her görevi veya işi sonuna kadar götürür.Bolluk ve berekette biraz ağır kalır. Ama zaman içinde dileklerine çok iyi kavuşabilir. Arada şansı ile mücadele eder. Sağduyuludur. Üzüntüyü çok dolu yaşar. Geçmişteki sıkıntı ve üzüntülerini asla unutmaz. bu şeklde yazıyor nette bende yeni öğrenmiş oldum ama kulağa çok hş geliyor ya birde kuranda geçmiyor haliyle :s
Evet kızım olucak ama isim seçmek ne kadar zormuş...
DEFNE
VERDA (Anlamı: Gül)
FEZA
BADE
KUMSAL
CEREN
TOPRAK
LEYLA
LİVA
BERİL
Bu isimler elediğim isimler sizinde fikirlerinizi bekliyorrum... Sizce hangisi yada hangileri kulağa hoş geliyor?
Ne karışması aksine mutlu olurum çünkü bu konuyu fikir alışverişinde bulunmak için açtım. teşekkür ederim.Bunlar arasında kumsal hoş bi isim ama karışmak gibi olmasında masal yudum bu isimleri de düşünebilirsin
evet ahu ismiBence güzel! En önemlisi sizin sevmeniz.
Ahu ismini de düşünebilirsiniz.