Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asya ismi diziden sonra çok patlama yapar (al yazmalım) ama çok güzel isim. İpek ve Nil isimleride çok güzel...
Asya güzel bi seçim![]()
en çok ASYA isminde takıldık eşimde bu isimle hitap ediyor bebeğimize ama ben kararsızım.diğer isimler : DEFNE , NİL , ECEM, ÖYKÜ , İPEK...yorumlarınızı ve diğer seçeneklerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden :)
en çok ASYA isminde takıldık eşimde bu isimle hitap ediyor bebeğimize ama ben kararsızım.diğer isimler : DEFNE , NİL , ECEM, ÖYKÜ , İPEK...yorumlarınızı ve diğer seçeneklerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden :)
oyum defne den yana. bir arkadaşımızın Defne adında kızları var. defne yeşili imiş gözleri sarı saçları. Biz eşimle ilk çocuğumuz gibi görüyoruz onu. çok sevimli ve güzel belki onun için güzel bir isim.
bir de sizce Mina ismi nasıl?