Doğuma Hazırlık Kızıma bulduğumuz isim hakkında fikir verin lütfen !

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

FINDIKkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
64
0
86
Diğer
en çok ASYA isminde takıldık eşimde bu isimle hitap ediyor bebeğimize ama ben kararsızım.diğer isimler : DEFNE , NİL , ECEM, ÖYKÜ , İPEK...yorumlarınızı ve diğer seçeneklerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden :)

Asya ismi diziden sonra çok patlama yapar (al yazmalım) ama çok güzel isim. İpek ve Nil isimleride çok güzel...

Asya ismi diziden sonra çok patlama yapar (al yazmalım) ama çok güzel isim. İpek ve Nil isimleride çok güzel...

evet gerçekten çok korkmuştum o dizinin fragmanlarını görünce :) ama kızın adı asiye imiş orda.Gerçi asya dediğimde asiye mi diyen çok oluyo :)

en çok ASYA isminde takıldık eşimde bu isimle hitap ediyor bebeğimize ama ben kararsızım.diğer isimler : DEFNE , NİL , ECEM, ÖYKÜ , İPEK...yorumlarınızı ve diğer seçeneklerinizi bekliyorum çok teşekkürler şimdiden :)

19 haftalık hamileyim ve kız bebek bekliyorum babasıyla 6 yıl evvel koymuştuk adını daha benimde kızımın adı ASYA olacak allahın izniyle.bende çok beğeniyorum asya ismini güzel bir tercih bencede

Asya ısmı modası geçmeyecek isimlerderden. Ece Asya koyabılırsınız çünkü Ecem ismi de çok hoş.. :)

Son düzenleme:

asya güzel isim...

söylediklerinden ipek tercihim olurdu...

ecem yerine ece =))

ayça isminide örnek verebilirim

Asya güzel ama kıta ismi vermek ne kadar mantıklı bilemem .. Kişiden kişiye değişiyor sanırım ..
Defne hem güzel isim hem de bu isme sahip çocuklar çok güzel ve şirin oluyr ..
Nil ismi hem kısa hem güzel ..
Ecem hoş ama herkeste var
Öykü ve İpek yine güzel isimlerden

oyum defne den yana. bir arkadaşımızın Defne adında kızları var. defne yeşili imiş gözleri sarı saçları. Biz eşimle ilk çocuğumuz gibi görüyoruz onu. çok sevimli ve güzel belki onun için güzel bir isim.
bir de sizce Mina ismi nasıl?

oyum defne den yana. bir arkadaşımızın Defne adında kızları var. defne yeşili imiş gözleri sarı saçları. Biz eşimle ilk çocuğumuz gibi görüyoruz onu. çok sevimli ve güzel belki onun için güzel bir isim.
bir de sizce Mina ismi nasıl?

teşekkürler fikirlerin için canım :) ayrıca mina da güzelmiş tuttum gibi :) saol

Asya çok hoşmuş cidden hem öyle adım başıda yok.. Ama defne ve ipek'te çok güzeeell :31:

Back
X