Doğuma Hazırlık kızıma düşündüğüm isimler ve sizin fikirleriniz...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
merhabalar arkadaşlar,
benim de ikinci kızım olacak Allah ın izniyle
ilk kızımın adı duru.ikinci kızıma da bilindik bi isim düşünüyorum.iki isim asla düşünmüyorum..
zeynep
beril
nehir
defne
ece
şimdilik listede olan isimler.siz hangisini beğendiniz.sizin aklınıza gelen isim var mı benim düşünmedğim?
isim koyma işini eşim bana bıraktı ancak zeynep ismini de beğenmediğini söylüyor..ikna edemem sanırım...

bizde zeyneple defne arasında kalmıştık eşimle, en sonunda kura çektik ve defne çıktı :)

artık geri dönüş yok gibi geliyor defne olacak kızımın ismi..

nehir ismide çok tatlı..

anlamlarına bakarak eleme yapabilirsin bence :emir_bebek:

Ben de esinize katiliyorum, Zeynep ismini begenmiyorum..

Listedeki diger isimler daha güzel. Beril degisik ve güzel.

Benim size önerdiklerim:
Esra
Duygu
Burcu
Buse
Selen
Bahar

bizde zeyneple defne arasında kalmıştık eşimle, en sonunda kura çektik ve defne çıktı :)

artık geri dönüş yok gibi geliyor defne olacak kızımın ismi..

nehir ismide çok tatlı..

anlamlarına bakarak eleme yapabilirsin bence :emir_bebek:

aslında bende de nehir ve beril ağır basıyor.
nehir i düşünüyrm ama eşimin akrabalarında var kararsızım bazen bi şey olmaz herkeste farklı durur diye düşünüyorum bazen de olumsuz..daha çok beğendiğim olursa onu da koyabilirim yani aklıma gelmeyen bi şey ALLAH bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben de esinize katiliyorum, Zeynep ismini begenmiyorum..

Listedeki diger isimler daha güzel. Beril degisik ve güzel.

Benim size önerdiklerim:
Esra
Duygu
Burcu
Buse
Selen
Bahar

evet ben ilk kızımda da bu ismi düşünmüştüm ancak duru daha ağır basınca duru koydum..şimdi yine düşünüyorum bu adı.hem büyük kızıma da uyuyor.değerli bir maden zümrüt,mücevher anlamı dışında arınmış anlamı da var..bunlar arasında en çok beril ve nehir ağır basıyor ama beril daha uygun gibi.
bilemiyorum çok kararsızım.başka bi isim de koyabilirim.bu arada eşim berili ve nehiri beğendi..bahar da güzelmiş.

Back
X