Kızıma gece sık sık uyanmamasi ıçın ne mama yedirmeliyim ? Yada ne icirmeliyim ?

Ecier

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
5
0
1
30
Izmir
12 aylık kizim var gunduz ne bulduysa yiyor ara ara da emziriyorum gece full emziriyorum. Ama gece sık uyanmasi soz konusu acaba yatmadan once ne yedirmem gerekiyor uyanmamasi için 5.6 kere uyaniyor gece.

Benim de oğlum 15 aylık hala bile gece aglamalari devam ediyor en son 8 buçukta bebe biskuvili sütunu yer kaşıkla veririm biberon biraktirdim yatmadan önce yikarsam o gece bir kere uyanir oda emzigi düşerse ama çok gaz sancısı çektik biz her gece karnına masaj yaparım o şekilde de o geceyi rahat atlatirim rezenefalan denedim bizimki icmedi sadece ihlamur sever onu da hasta olduğu zaman veririm ama bir yerde okumustum eğer kendi kokunuza çok alistirdiysaniz yanında sizi ister ben 6 ayliktan sonra kokuma alismasin die emzirmezdim geceleri yani kısaca ozetliyim yıkayıp karnına veya sırtına masaj yapın öyle uyutmayi deneyin ve besiginde ya da sallanan bir yatakta yatiyorsa sallamadan uyumasina alıştırin

Birde bir yaşından olduğu için sutunuzle doymayabilir benimki bir yaşında beni bıraktı gece uyumasina yakın bebelac kaşık mamasi veriyordum o tok tutuyordu uyandığında da geceleri su verirdim bazen çok aglarsa bebelac biberon mamasi yapardım onu verirdim uykusunda deneyin isterseniz inşallah işe yarar allah yardımcınız olsun

Back
X