Doğuma Hazırlık kizima ikinci isim ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kalbimiz

Bebisimi Sen Koru Allahim
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
888
0
46
Hollanda
slm kizlar, kizima ikinci isim ariyorum

RONAHi olacak anlami ``aydinlik`` demek ama yanina bi isim daha istiyorum ama bulamadim.
Fikir verirseniz sevinirim :71:

Son düzenleme:
bence Ronahi'nin yanına değil de Ronahi'nin önüne gelince daha hoş duruyo gibi :) şimdi aklıma öyle direk bi isim gelmedi ama bi kaç isim düşününce önde daha hoş oluyo

bence ronahinin yanına isim bulmak yerine ronahi ismini koymadan başka bi isim koyabilirsiniz..
anlamı güzel ama kulağa hoş gelmiyo

bence Ronahi'nin yanına değil de Ronahi'nin önüne gelince daha hoş duruyo gibi :) şimdi aklıma öyle direk bi isim gelmedi ama bi kaç isim düşününce önde daha hoş oluyo

Demi senin yazini okuyunca dusundum daha guzel gibi. Ama isim bulamiyorum ki :50:
Karışmak istemem ama söylenişi çok kötü olan bir isim seçmişsiniz

yok canim ilk bende ayni sen gibi diyodum iyi degil soylenmesi falan diye ama isindim iyice isime simdi hosuma gidiyo :26:

arkadaşlara katılıyorum ronahi kulağa hoş gelmedi

bence ronahinin yanına isim bulmak yerine ronahi ismini koymadan başka bi isim koyabilirsiniz..
anlamı güzel ama kulağa hoş gelmiyo

hımmm şimdi profiline baktım hollandadaymışsın tam soracktım yabancı ülkedemi yaşıyosun diyeki o zaman sen bilirsin

tatlım bence farklı bir isim düşünebilirsin.İleride okul olsun banka olsun söylemde zorluk cekebilir.
ki ilköğretimde çocuklar en ufak bi şeyde dalga geçiyorlar.4. sınıfları okutuyorum oradan biliyorum.anlama pek bakmazlar yani

ay durup dururken daha güzel ve zarif kız isimleri varken niye kürtçe ve bence kaba bi isim koyayım kı kızımaaaa... bence....

:29:

en cok kocisimin takintisi oldu bu isim ronahi ronahi benide alistirdi suan bana hos geliyo nedense :69:

nece oldugundan tam bi bilgim yok desem anlamini biliyos :27:

bebikim nece oldugunuda araştır bence.
içine siniyosada koy tabikine.
ben hep basit isimlerden yanayım. kızım olursa koycam isimleri sayam sana :86:
belki hosuna gider biri. tebi benim kızım olmıcak sadece hafızamda kalıcak bunnar :85:
eylül
rüya
ceylin

bebikim nece oldugunuda araştır bence.
içine siniyosada koy tabikine.
ben hep basit isimlerden yanayım. kızım olursa koycam isimleri sayam sana :86:
belki hosuna gider biri. tebi benim kızım olmıcak sadece hafızamda kalıcak bunnar :85:
eylül
rüya
ceylin

oyle dime nen olucak tabi kizin hatta oglun bilem olucak :51:

Ceylin :23: cok hos :29:

sizin çocuğunuz aslında ama hiç güzel bir isim değil kulağa hoş gelmiyor hem ilerde çocuğunuz bu isimden memnun olacak mı düşünmelisiniz:50:

Back
X