Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirttiğiniz isimlerden en çok ben Gülceyi beğendim.Farklıymış
Çok teşekkür ederimAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Belirttiğiniz isimlerden en çok ben Gülceyi beğendim.
Gülce bence güzel isim hayırlı olsun buaradaKızlar Gülce düşündüm ve hâlâ düşünüyorum ama Ece, Ecem de var...
Gülce, Ece, Ecem... hangisi?
Sizden de öneri bekliyorum. Farklı öneri de olabilirşimdiden teşekkürederim
Çok teşekkür ederimGülce bence güzel isim hayırlı olsun buarada
Rica ederimÇok teşekkür ederimAmin
Çok teşekkürlerOnerilerilerinizden ece bence.
Benim onerim ise inci
Ama gülce de güzel...
Gülce güzel.
Anlamı nedir?
Gülce çok hoşuma gittiduru, ahsen, mihra, Eftelya
Gülce bence
Benim kızlarımın adı Ela ve Ada belki fikir olur
Ben Parla ve Güz isimlerini de çok beğeniyorum
Ben Asya adını da çok severim ama Gülce de gayet güzel bir isim ❤
gülce bence
Gülce bence güzel isim hayırlı olsun buarada
Kızımın adı Gülce çok beğenerek koydum hiç başka isim de düşünmemiştim. Herkes de çok beğeniyor:) bir kızım daha olsa Cemre koymak isterdim.
HarikaKızlar Gülce' m doğdu, 3 aylık oldu neredeyseAdı gibi güzel bi kız oldu maşallah ve sürekli gülüyor. İsmini çok seviyorum, çok içime sindi ve asla şu mu olsaydı demedim
Allah isteyen herkese nasip etsin
Aminnn hepsinin inşallahHarikaAllah analı babalı büyütsün kızımın adaşını, gül kokulu Gülce'nin bahtı da güzel olsun inşallah.
Ama hep öyle oluyor gerçekten ben iki kızımda da tereddütlerle isim koydum ama koyduktan sonra başka isim olmazmış gibi hissettim hep cukka oturduKızlar Gülce' m doğdu, 3 aylık oldu neredeyseAdı gibi güzel bi kız oldu maşallah ve sürekli gülüyor. İsmini çok seviyorum, çok içime sindi ve asla şu mu olsaydı demedim
Ben size yorumumu yazarken hamileydim ama bilmiyordum bnmde kızım geliyor adı Elif Lâm olacak Inşallah...Kızlar Gülce' m doğdu, 3 aylık oldu neredeyseAdı gibi güzel bi kız oldu maşallah ve sürekli gülüyor. İsmini çok seviyorum, çok içime sindi ve asla şu mu olsaydı demedim
Allah bağışlasın sizeBen size yorumumu yazarken hamileydim ama bilmiyordum bnmde kızım geliyor adı Elif Lâm olacak Inşallah...
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah bebeginize ve sizlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?