Doğuma Hazırlık kizima isim ? 4 isimden hangisi ? doguma 5 gunum kaldi ama isim yok..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oncelikle cevaniz icin tesekkurler, kiziniza allah uzun saglikli bir omur versin ins. mislina ismi guzel ama esim cok farkli yada az duyulmus isimleri pek beyenmiyor, klasikci, biraz daha eski isimleri beyeniyor.bende yenilikciyim, bu yukarida bulup yazdigimiz isimlerde ara isimler, ne cok eski ne cok yeni, ortak beyendiklerimiz :)

sevgili arakdaslar :)

oncelikle ilgilenip cevap yazdiginiz icin cok cok tesekkurederim. bana edilen tum dualara ve dileklere tum bebekler ve anneler icin amin diyorum.
isim meselesine 9 ayin sonunda karar verdik, bu gun biraz kanamam olunca dogum oluyor zannettik ve kontrol icin hastaneye yattigimizda doktoru beklerken esimle karar verdik :))
ben aylardir ela ismini istiyordum, esim derda ismini istiyordu. fakat ikimizde birbirimizin beyendigini beyenmiyorduk. ama simdi ELA DERDA ismine karar verdik :)) yani listedeki isimleride elemis olduk, yeniden ilginize tesekkurler, isim meselesini halletmek cok cok rahatmis :)
sonuc olarak yanlis alarm, dogum henuz baslamamis, sadece dunku kontrolden dolayi kanama olmus..beklemeye devam yani.. herkesin sagligi sihhati yerinde olsun ins. herkesler kendine iyi baksin :)) bizede dua etsin, 8 mart dogum denildi ama sanirim erken yada gec de olabilir :)) sevgiyle kalin..

Bence SILA güzel..hemde yurt dışındaymışsınız uygun olacağını düşünüyorum..Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm..

bence sıla cok güzel:) ha bu arada isşm koyduktan sonra kararını bilelim bizi merakta koyma

canım benden de bir isim sana.hüma.sonu yumuşak söyleniyor uzatılarak.şans getiren talih kuşu demek.çok güzel bir anla.Allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun.sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…