derin nehir
masal ada
berrak ada
berrak masal
hayal masal
derin deniz
ışıl masal
berrak zümra
hanımlı düşündügünüz zaman masal hanım olmaz
derin hanım olmaz
ada hanım olmaz
deniz hanım belki
ışıl hanım olur
berrak hanım olur
zümra hanım hoş.
merabalar, ben de Allah nasip ederse kız annesi olucam.iki isim var kafam da çok kararsızım bana yardımcı olursanız sevinirim.ASEL ismini çok beğeniyorum, anlamı da cennetteki üç sudan biri...ama naz ismini de çok seviyorum.Asel Naz diye de düşünüyorum ama iki isim koyunca zaten hep ilk isim kullanılıyo.bana yardımcı olursanız çok sevinirim, çok kararsızım
merhabalar, ben de Allah nasip ederse kız annesi olucam.aklımda iki isim var, çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.biri Asel biri de Naz...Asel isminin anlamı çok güzel; cennetteki üç sudan biri anlamına geliyo.Asel Naz koymayı da düşüdüm ama iki isim olunca zaten hep birisi kullanılıyo.çok kararsızım yardımcı olun lütfen.....kafamçokkarıştı
Ben sadece Derin diyorum... bayanssulusmile
Bu arada bebeğin doğdu mu canım?
Öyleyse hayırlı olsun, güle güle büyüt.
En son hangi isimde karar kıldınız??
Sevgiler...opuyorumnanaktan
işte bir insanlık örneği.
arkadaşımız doğum için evden çıkmadan önce son vazifesini yapıyor :lepi:
hayır dualarımız seninle Fondilya, herşey çok kolay ve güzel geçsin olumunekankayizsmile
ben iki isim düşünmüyorum zaten problem de burda.iki isim olunca zaten hep ilk isim kullanılıyo. naz ismini tek başına çok beğeniyorum bende ama sonuçta koyduğun ismin anlamının güzel olması da çok önemli.kararsızlığım da bu yüzden zaten, bana fikir verebilirseniz sevinirim arkadaşlar....