- 21 Kasım 2015
- 55
- 15
- 38
- 37
- Konu Sahibi fatos____2019
Arkadaşlar kız bebek isimleri çok fazla olduğu için seçenekte çok oluyor hala bulamadım. Fikirlerinize açığım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sare Azra Asya Şura Elif Beren Ipek[/QUOTE
tşkler :)
Rica ederim
Hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz insaAllah..
Bir kac secenek sunarsaniz daha cabuk netlestirebilirsiniz..
Sevda, Selda veya Selen nasıl?
Sevde biraz "sev de işte ya" yı anımsatıyor bana, ne olur kusura bakmayın![]()
Bende sevde düşünüyorum eğer kızim olursa. Hatta Ayşe Sevde düsünüyorum. Çok kibar isimler gibi geliyor.sevda yerine sevde düşündüklerim arasında :)
azra, duru ve beren nasıl? bebişim kız olursa üçünden birini koyarım![]()
Bende sevde düşünüyorum eğer kızim olursa. Hatta Ayşe Sevde düsünüyorum. Çok kibar isimler gibi geliyor.
Amin canım saolasın Allah herkese sağlıklı sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin .allah kurtarsın canım . duru ve beren çok güzel isimler klasik olarakta zeynep çok güzel isim bence
amin canımAmin canım saolasın Allah herkese sağlıklı sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin .
Evet bence çok güzel bir isim. Hatta Ayşe isminin yanına bakarken buldum. Ayşe koymak hep hayalimdi Sevda önerdiler ama bana biraz itici geliyor açıkcası sevde daha kibar geldi.Şaşırdım ilk defa sevde ismini düşünen ortak biriyle karşılaştım :) Sevde isminin anlamı esmer güzeli demek birde Hz.Muhammed (s.a.v) İkinci eşi, Bana da çok farklı geldiği için birde sevgi içerdiği için hoşuma gitti :)
Evet bence çok güzel bir isim. Hatta Ayşe isminin yanına bakarken buldum. Ayşe koymak hep hayalimdi Sevda önerdiler ama bana biraz itici geliyor açıkcası sevde daha kibar geldi.
Neden desinler ki? Ismi neyse o. Millet tonguç koyuyor onlara dogru söylüyorlar ki sevde bilinen eski bir isim. Bizde çok bilinir sen ne dersen onu söylecek insanlar.Evet banada sevde koyarsan sevda derler deyip duruyolar :)