hala bakire olmam

Yurtdışında dalga falan geçilmiyor kandırmışlar seni. Kimse kimsenin vajinasıyla ilgili bilgi sahibi değil, öğrenmeye çalışması da haddi değil. Beğendiğin biriyle yaşamak istersen yaşarsın, ilk seferim diye önceden söylemek istersen söylersin. Yeterince ıslanır ve gevşersen kanaman bile olmayabilir. Ama amaç sadece neden sevişmek anlayamadım acaba arkadaşların mı seni etkiliyor bu yüzden mi istiyorsun bunu iyi düşün.

herkese merhaba biliyorum türkiye içinde saçma bir konu olabilir. birçok arkadaşım yurt dışında üniversite okuyor ben kendime zaman ayırdım ve geciktirdim. seneye gidiyorum ama 20 yaşında olacağım ve yurt dışında 20 yaşında olup hala bakire olanlarla fena dalga geçiliyor. özellikle yaşayan arkadaşlarım var yalan söylemiyorum (internette de görebilirsiniz benzer şakalar) şöyle bir sıkıntı ben erkekleri romantik olarak çekici bulamadım hiçbir zaman, cinsel olarak buluyorum ama cinsellik için romantiklik şart bana göre.. bu sebeple şanslı bir rastlantım olamadı. oraya gidince nightclublarda veya arkadaş ortamında bu tarz şeyler olacak doğal olarak. sizce evde parmak ile ilk zedelemeyi yapsam yine de dar olur mu şüpheli gibi, içine bir şey sokacak kadar cesaretim yok henüz lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdiden
Yaş 19 yerine 13 mü? Bakireyle birlikte olmak için tonla para ödeyen insaların olduğu bir dünya da ne dalgası? Her erkek kendini özel hisseder o kızın ilkiyim diye ki ne saçma muhabbet bu. Daha genceciksin bunu takacağına başka şeyleri tak kafana. Çok bakire olmak istemiyorsan da sok bir dildo kendine bekaret mekaret kalmaz. Ayrıca çok işlevsel bir şey rahimi enfeksiyonlardan koruyor keşke benimde kızlık zarım dursa hala 🥹🥹

herkese merhaba biliyorum türkiye içinde saçma bir konu olabilir. birçok arkadaşım yurt dışında üniversite okuyor ben kendime zaman ayırdım ve geciktirdim. seneye gidiyorum ama 20 yaşında olacağım ve yurt dışında 20 yaşında olup hala bakire olanlarla fena dalga geçiliyor. özellikle yaşayan arkadaşlarım var yalan söylemiyorum (internette de görebilirsiniz benzer şakalar) şöyle bir sıkıntı ben erkekleri romantik olarak çekici bulamadım hiçbir zaman, cinsel olarak buluyorum ama cinsellik için romantiklik şart bana göre.. bu sebeple şanslı bir rastlantım olamadı. oraya gidince nightclublarda veya arkadaş ortamında bu tarz şeyler olacak doğal olarak. sizce evde parmak ile ilk zedelemeyi yapsam yine de dar olur mu şüpheli gibi, içine bir şey sokacak kadar cesaretim yok henüz lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdiden
Eee yapmadım deme.açıp bakacaklar mi?

Ablam nolur troll olsun ya.
Yurt dışında böyle şöyle diye diye bu hale geldi herkeste ahlak.
Avrupada-amerikada vs. Çoğu insan normal karşılamıyor cinsel ilişkiyi (18 den önceki) (çünkü çocuklar ve bazı riskleri anlamak için yetkin değiller)
Bizim insanların hayal dünyasında, yabancı ülkelerde herkes 13 yaşında seks yapıyor.
Ordaki insanlar da bizim gibi karşı bilinçsiz bi şekilde yapılan sekse.
Ülke politikaları okullar bile bunu engellemeye çalışıyor. Dünya kadar istenmeyen gebelik bulaşıcı hastalıklar halk sağlığını tehdit ediyor.
Cinselliğe karşılar demiyorum bak. Seks diyorum.
Ergenlik dönemlerinde çoğu insan yaşıyor öpüşme koklaşma benzeri. Yaşamalı da zaten bu da bir süreç.
Gelmiş burda kızlık zarımı bozayım tahriş edeyim diyorsun. Daha biyolojiden, anatomiden bile haberin yok. 18i geçmişsin ama bilinçli seks mi yapacaksın?
Kızlık zarı diye bi organ yok. Bilinçli ve hazır bi şekilde yaşadığın sekste kanama yaşama ihtimalin de oldukça düşük.
Önerim biraz anatomi öğren, bulaşıcı hastalıkları öğren, önlemleri öğren.
Herkes öyle ben böyleyim nasıl bir yaklaşım anlamadım.
Tek yanlış nokta: bilinçli ve hazır olduğun bir ilişkide kanama yaşama ihtimali düşük değildir.yüzde olarak yarı yarıya kanama oranı tespit edilmiş araştırmalarda.yanlış bilinenin aksine rahatlıkla cartla curtla da alakası yok.tamamen yapısal bir mesele.kiminde kanıyor kiminde kanamıyor, kiminde az, kiminde çok kanıyor.

Tövbe estağfurullah 😂

Tek yanlış nokta: bilinçli ve hazır olduğun bir ilişkide kanama yaşama ihtimali düşük değildir.yüzde olarak yarı yarıya kanama oranı tespit edilmiş araştırmalarda.yanlış bilinenin aksine rahatlıkla cartla curtla da alakası yok.tamamen yapısal bir mesele.kiminde kanıyor kiminde kanamıyor, kiminde az, kiminde çok kanıyor.
Hymen dokusunun yaş aldıkça gerilediği biliniyor :)
Önceden esnek zar mevzularının çok daha nadir olmasının bir sebebi de bu.
Tabi bunu farketmiş olacaklar ki zaten erken evlendirmeye çalışmışlar hep kız çocuklarını kan olsun diye maalesef
Evlilik yaşı ilerledikçe cinsel deneyim yaşı büyüdü artık zar esnek olmasa bile gerilemiş oluyor. Bu da kanama olasılığını iyice düşürüyor.
Hiç kanamaz demiyorum tabii ama doğru ve bilinçli bir şekilde farkedilemeyecek kadar kanaması çok muhtemel o yüzden 🙃
Yapısal durumlar tabi var kalın ve kapalı olanları hariç tutuyorum.

Evet bazı yurtdışı ülkelerinde dalga geçiliyor maalesef, ama sizin yaşınız çok genç. Ben 30 yaşımdaydım benimle dalda geçtiklerinde (yurt dışında yaşayan ablam dalga geçti benimle, 30 yaşımda bakireyim diye). Bu çok saçma sapan ve yanlış bir durum. Nasıl ki ülkemizde kızlara tam tersi bir baskı uygulanıyorsa, yurt dışında da bunun aksi yaşanıyor. İkisi de çok yanlış. Sizin bakire olup olmamanız kimseyi ama hiç kimseyi ilgilendirmez ve bu konuda da kimseye hiçbir şey söylemeyin. Bu sizin özelinizdir. Bu durum sadece ve sadece sizi ilgilendirir. Sizi mutlu etmeyecek bir şeyi asla yapmayın. Bu arada kızlığınızı neden zedeleyeceksiniz? İlk kez birlikte olduğunuz erkek anlamasın diye mi? Bu o erkeği de ilgilendirmez. Sizin bakire olmanız veya olmamanız hakkında olumsuz yorum yapacak bir erkekle asla birlikte olmayın. Bu arada laf aramızda onu ilgilendirmez ama bakmayın dalga geçildiğine falan aslında o erkeğin de hoşuna gider :)
Lütfen size doğru gelen neyse o şekilde yaşayın. Sizin hayatınız sizin bedeniniz. Kimseye de hesap vermeyin.

Back
X