Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorum kızlar bana yardımcı olurmusunuz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cimcime37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
11
0
36
Kastamonu
Allah nasip ederse haziran ayında prensesimize kavuşacağız ancak isim konusunda kararsısız...
birkaç tane var begendıgımız ama sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim
asel ( çok begenıyorum ama aysel diyolar )
gülce
beril (eşim istiyor)
kuranda geçen anlamı güzel olması da iyi olur ama bulamıyorumm kararsızımmm....

sahil ismine bayıldım geçenlerde duydum aşkımla Hayal koyucaz kızımız olursa eğer anlaşmamış olsaydık sahil koyardım :81:

sahabe kadinlarin isimleride cok güzel bence bide onlara bak. rabbim sapa saglam hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insallah.

mrhaba cnm önce tebrik ediyrum ..rabbim tum herkese tatdırsın bu duyguyu ınşalllah bende kz annesiyim 24 haftadayım ...senin gibi bende cok ama cok kararszm bende kitabımızda gecsin kolay soylensın ve anlamıda gzl olsun istyrum
afra ile yazel arasındayım napıcagımı bılmıyrum
gelelim asele kesinlikle asel koymanı ısterım ben cok sevıyrum asel ısmını ama arkadasımın kızının ismiiii koyamıyrummmmm :) sana koy derim
senınde aklında varsa başka isim bana soyleye bilirsin :)
benimde yardıma cok ıhtyacım varrrr kzıma artık ısmıyle hıtap etmek ıstyrum :)

senkaç aylıksın cnm nerden yazısıyruz....
ben qtahya :)

beril bence. asel'e kesin aysel derler özellikle yaşı büyük olanlar.

ben yeni moda isimlere gıcık oluyorum...
yok pırıl su yok selenay yok belenay yok dirhem yok merhem
koyun zeynep ayşe elif falan kardeşim ya...
nedir milletteki bu marjinal olma hevesi anlamadım gitti

ben yeni moda isimlere gıcık oluyorum...
yok pırıl su yok selenay yok belenay yok dirhem yok merhem
koyun zeynep ayşe elif falan kardeşim ya...
nedir milletteki bu marjinal olma hevesi anlamadım gitti

katılmıyorum bende eski isimlere gıcık oluyorum demeyeyim de hoşlanmıyorum. çoçuğuma eski isim vermek yerine kibar bir isim vermeyi tercih ederim

katılmıyorum bende eski isimlere gıcık oluyorum demeyeyim de hoşlanmıyorum. çoçuğuma eski isim vermek yerine kibar bir isim vermeyi tercih ederim

katılıyorum sana :114: son zamanlarda en beğendiğim isimler hep değişik çok duyulmamış ve kibar kulağa hoş gelen isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…