Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum.lütfen yardım edin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi cheme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Başlıkta "kızıma isim arıyorum" görünce, girip "Arya ismini önereyim" dedim.
Ama zaten onu düşünüyormuşsunuz..
Bence harika bir isim, dört dörtlük..:42:

Bende cok begendim Arya ismini ve ilk defa duydum.....

biraz söylenişi zor gibi sanki, onun dışında anlamı ve melodisi hoş..
"Arya mı Alya mı" soruları olabilir bir de..

Arya isim olarak, bende çok asil ve kültürlü bir ailede yetişmiş bir genç kadını çağrıştırıyor..:16:

benimde Allah nasip ederse kızım olucak ve BUĞLEM koymayı düşünüyorum. Anlamı: CENNETİ MÜJDELEYEN MELEK

benimde allah nasip ederse kızım olucak ve buğlem koymayı düşünüyorum. Anlamı: Cenneti müjdeleyen melek

çok güzel 1 isim görmcemn arkadaşıda kızına o ismi kattı tuannaa öneririm cennete düşen ilk yağmur damlası demek bende 18 yasndaym 11 haftalık
hamileym ama cinsiyeti bilmiorm kaç aylıkken öğrene bilirim bilgi wern ltfen

bencede buğlem ismi çok hoş bende hamileyim henüz çok yeni 6+4haftalık ve galiba takvimlere göre kız olacak bende kızım olursa adını İKRA BUĞLEM koyacağım Allahım sağlıkla nasip etsin herkese buarada ikra kuranın ilk ayeti oku anlamında:49::emir_bebek:

benim finlandiyalı yengemin adı ARYA yabancı isim tavsiye etmem..ama ona çok yakın ALYA var..yükseklik,gök demek..araştırın anlamını bulursunuz zaten ..ama benim kızımın adı ESİLA NAZLI ilerde tekrar kızım olursa adını MİRA koymayı düşünüyorum..MİRA geceleri yunus balıklarına yol gösteren yıldızın adı ve eski likya kentlerinden biri.

Verda^^ olabilir değişik bir isim arıyorsanız arapça kökenli bir kelime gül anlamına geliyor.

Verda^^ olabilir değişik bir isim arıyorsanız arapça kökenli bir kelime gül anlamına geliyor.

Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.benim bir gün kızım olursa adını ''asya verda'' koyucam inş.isminin anlamı önemli.inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.

Back
X