Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum..Özce mi? Melina mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim bebeğimin cinsiyeti belli değil henüz ama kızım olursa melina benimde seçeneklerim arasında bence güzel.

ben ikisinide sevmedim.. :kedi: neden dersen ben özge olan arkadaşlarıma hep özzce die takılırım, Melina ismini ise gayrimüslimler koyar genelde yani onlarda çok duydum.. o durumdaysan güzel bir isim olabilir ama ben yanlış anlaşılmalar açısından uygun bulmadım.. lmaz:

ay arkadaşım ikiside hiiiiiçççççç güzel değil.değişik isim olmak zorunda mı hem...anlamı güzel olsun,kulağa hoş gelsin yeter....
Allah hayırlı evlat etsin bu arada canım

İkiside hoşuma gitmedi Melina Türk ismi değil bi kere Özce de Özge derken yanlışlıkla Özce denmiş gibi..

melina koycana balım olsun bence daha hoşopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

melina yerine melinay daha hos bence...

ben gerci ikisinide koymam ama :)

ben kızıma babsıyla benim ilk heceleirnden oluşan bir iisim koysaydım adık belati olurdukaydirigubbakcemile3 siz yine uydurmuşsunuz uyumlu olmuş uzunolanı hatırlmaıyorum ama özce daha hoş ve değişik. özce yi ön plana al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…