Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorum... yardımınıza ihtiyacım var :):)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
57
2
48
Slm kızlar. 13 haftalık hamileyim. ikinci çocuğuma hamileyim. İlki erkekti ismi YİĞİT METE.. allah nasip ederse bu kız. isim ne olsun bilemiyorum. eşimle hiçbirşeyi beğenemiyoruz. iki isim istemiyorum çok bilinmeyen isimde istemiyoruz. mesela İREM İPEK gibi düşündük ama çok mu basit. ay ne zor ya.. yiğit de de böyle olmuştu. hiçbirşey beğenemiyorduk... hadi hayırlısı allah evlat isteyen herkese nasip etsin. bunun tadı birşeyde yok valla.

aynı durumdayım canım isim bulamıyorum yada zor begeniyorum bende hala arastırıyorum hem güzel olsun hem manalı olsun hem modern olsun istiyorum.esim elif ismini istiyor bende yeni güzel bir isim olsun istiyorum

İrem mi İpek mi derseniz
anlam itibariyle İpek derim İrem yalancı cennet demektir
ama ikisi bir arada olacaksa İrem İpek söylerken kulağa hoş gelmiyor
ikinci ismin farklı bir harfle başlaması daha hoş olur

aynı durumdayım canım isim bulamıyorum yada zor begeniyorum bende hala arastırıyorum hem güzel olsun hem manalı olsun hem modern olsun istiyorum.esim elif ismini istiyor bende yeni güzel bir isim olsun istiyorum
oy tatlış büyüdü de isim mi aranıyor

ipek guzel bence
elif
zeynep
ela
eda

ama bu aydaki cinsiyet tahminine pek guvenmeyin, erken çunku dahan dr un yanilma payi var 100% gormesi zor biraz cinsiyeti

İrem İpek şahsi fikrim olarak hoş durmuyor İpek ismi tek başına gayet hoş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

13 haftada kız demek için biraz erken banada erkeğe benziyor demişti 17 haftada öğrendik

iki benzer isim yan yana hoş olmaz
sadece ipek güzel bir isim..

farklı öneri olarak da defne, yağmur, ışıl, melike

İpek bence cok güzel..

Sare, Elif ve Asya da en sevdiğim isimlerdendir..

İpek ismi çok güzel bence başka isim aramaya gerek yok :)

ben daha bir aylık hamileyim ama babası şimdiden isimlere karar verdi belki sizede fikir olur..
kız olursa mihrimah olsun istiyoruz erkek olursada boran
ama hep içimde kız var

teşekkür ediyorum kızlar. zaen iki isim değil istemiyorum. sadece bitane isim koycam. İPEK iyi gibi. DEFNE de güzel. aman ya bilemiyorum

ipek çok güzel bi isim ben de koyacaktım son anda Ada oldu kızımın adı. İpek hep içimde kalmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…