G guliguli Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2011 41 0 96 İstanbul 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi guliguli #1 Kızımın hala net bi ismi yok ilk başta melike dedik ama kararsızım yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var
Kızımın hala net bi ismi yok ilk başta melike dedik ama kararsızım yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var
P poti rabbim sana hamd osun Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 3.518 6 358 44 - Yurtdışı 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi guliguli #2 guliguli .!.: Kızımın hala net bi ismi yok ilk başta melike dedik ama kararsızım yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... melike cok güzel bir isim,benimde kizim olacak,bir ara bende koymayi düsünüyordum
guliguli .!.: Kızımın hala net bi ismi yok ilk başta melike dedik ama kararsızım yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... melike cok güzel bir isim,benimde kizim olacak,bir ara bende koymayi düsünüyordum
M melyqe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2010 461 0 46 İsviçre 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi guliguli #3 guliguli .!.: Kızımın hala net bi ismi yok ilk başta melike dedik ama kararsızım yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... benim adım melike ama adımı sevmiyorum nedense :) anlamı güzel ama :)
guliguli .!.: Kızımın hala net bi ismi yok ilk başta melike dedik ama kararsızım yardımcı olurmusunuz fikirlerinize ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... benim adım melike ama adımı sevmiyorum nedense :) anlamı güzel ama :)
singlelife Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 511 3 46 Antalya 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi guliguli #4 cansu olsun bence.topraga verilen ilk su hayat suyu...bence kızınızda size hayat verecegi için güzel olur
cansu olsun bence.topraga verilen ilk su hayat suyu...bence kızınızda size hayat verecegi için güzel olur
bahar1212 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2009 599 1 96 39 Bursa 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi guliguli #5 duru yudum özüm eylül beren sevdiklerim bunlar aklıma geldikçe yine yazarım arkadaşım bende oğluma isim arıyorum emir ve eymen arasında kaldım aslında ben poyraz ismini çok beğeniyorum ama eşime beğendiremiyorum ne zormuş ya karar vermek
duru yudum özüm eylül beren sevdiklerim bunlar aklıma geldikçe yine yazarım arkadaşım bende oğluma isim arıyorum emir ve eymen arasında kaldım aslında ben poyraz ismini çok beğeniyorum ama eşime beğendiremiyorum ne zormuş ya karar vermek