kızıma isim arıyorum.

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
kızlar kızıma isim konusunda karar veremedik. yardımcı olun. yeni fikirlerede açığım.

elif
yaren
sena
birce
melis
buse
çağla
ırmak
duru
derin
eda

elif yaren veya elif sena nasıl sizce.

elif sena ismi cok guzel.. ben neva isminide cok severim.. elif neva'da olabilir .. hayirli dogumlar insallahh

benimde son ayım ama hala tam olarak karar vermiş değiliz.önceleri ben ırmak eşim nehir diyodu,şimdi eşimden elif çıktı,banada sıcak geliyor.ilk kızımın adı duru bu arada.ben tek isimden yanayım ama.

elif güzel isim. iki isim düsünüyorsanız elif sena daha uyumlu geldi bana.

ayrıca isim verirken ismin anlamının kişinin karakterine etkisi olduğunu düsünenlerdenim.

hayırlı kucagınıza almak nasip olur ins.

ravza
nurefşan
erva
nisa
melissa
ayça
aslı
meva
azra

şimdilik bukadar hayırlı dogumlar benim tercihim inş meva veya erva

kızlar kızıma isim konusunda karar veremedik. yardımcı olun. yeni fikirlerede açığım.

elif
yaren
sena
birce
melis
buse
çağla
ırmak
duru
derin
eda

elif yaren veya elif sena nasıl sizce.

birde bu isimlerse aklınızdaki benim en hoşuma giden duru veya melis

Yazdıklarından en çok beğendiklerim Yaren, Melis, Irmak. Benimde listemde var bu isimler
Belki fikir olur canım bunlarda benim beğendiğim kız isimleri;
Açelya, Ada, ßelinay, Çisil, Çisem, Erva, Albina, Hazel, Nil, Nida, Melis, Rana, Yağmur, Irmak, Yaren..
(Bazılarının manası çok güzel bazılarınında kulağa hoş gelişi..)

kızlar bulduğum yeni isimler

beste
bengü
müge
ırmak

beste bende ağırlıklı ama.

sizlrinde fikirleri önemli

bizde uzun araştırmalar ve listelerden sonra en son şeyma ismine takıldık... bakalım doğuma kadar bi değişiklk olurmu...

2010 mayıs annesiyim.Kızımın adı Mina.Şuan ablam hamile.Kızı olursa Arya düşünüyor.İkisi de bence çok güzel.Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…