kızıma isim arıyorum

eda88g

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
20
0
6
Denizli
20 haftalık hamileyim 1 kızım olacak allahın izni ile ama isim konusunda cok kararsızım degişik anlamı güzel bi isim önerebilecek var mı arkadaslar aranızda yenıyım

kızını sag saglım kucagına almayı nasıp etsın rabbım bende 31 haftalık gebeyım :) bnımde kızım olucak daha dogrusu ıkıncı kızım 5 yasında bı kızım var adı azra anlamıda cok guzel bır cok anlamı var bakıre denızden cıkmıs ıncı ayak basımamıs kum meryem anamıza verılen adlardan bırı ve mekke ıle medıne arasında bulunan bır yerın adı ıkıncı kızımada dünya liva adını vermeyı dusunuorum duyanlara garıp gelıyor lıva ısmı yabancı gıbı ama anlamı peyganber efendımızın kıyamet gunu ummetını toplayacagı sancaklardan bırının adı degısık ısımlerı cok sevdıgımden dolayı :) bu ısme kara verdım ınsallah sende gonlune gore bır ısım bulursun

amin canım inşallah bebeklerımızı sag saglım kucaklarımıza alırız cok guzel isimler bulmussun bende ecrin su dusunuyorum ama cok kararsızım degişik isim olmasını istıyorum

birde arkadaslar profildeki bebegın dogacagına şu kadar zaman kaldı görüntusunu nasıl yapıyorsunuz...bende yapmak istıyorum ama bır turlu yapamadım

Sare :) temiz,saf demek aynı zamanda Hz.İbrahim'in eşinin adı oda güzelliğiyle ve namusuyla nam salmış biri. Bide benim göbek adım olur :ssz: İnşallah ilerde kızım olursa sare koymak istiyorum bende ismini :51:

asya karen koyucam ben ama şşşşt kimse koymasın ben koyucam :20::52:

selam balsuu.benimde kızım olucak ve ismini karen koymayı düşünüyorum senin yazını görünce şaşırdım çünkü çok bilinen bi isim değil :) sen nerden duydun bu ismi tam olarak anlamını biliyomusun biçok yerde biçok anlam var yabancı kökenlide yazıyolar.bilgin varsa paylaşırsan sevinirim,iyi akşamlar...

selam balsuu.benimde kızım olucak ve ismini karen koymayı düşünüyorum senin yazını görünce şaşırdım çünkü çok bilinen bi isim değil :) sen nerden duydun bu ismi tam olarak anlamını biliyomusun biçok yerde biçok anlam var yabancı kökenlide yazıyolar.bilgin varsa paylaşırsan sevinirim,iyi akşamlar...

canım bilmiyorum hiç hatırlamıyorum inan nereden duyduğumu kesin isim araştırırken isim sitelerinden bulmuşumdur. Ben de zaten dilbilimciyim( Türkçe olmasa da ) . Dil üzerinde az ya da çok belli bir hakimiyetim var araştırmalarım sonucu şunu öğrendim Allahın hediyesi demekmiş Saf , katıksın , arı anlamı olmakla birlikte dinsel bir anlama dayandırmak istediğinde Allahın hediyesi anlamına da gelmekte.Yabancılarda Karen gillan diye bir oyuncu var iskoçyalı. Ve yurtdışında da birçok yabancıda duyduğum bir isim ama İngilizce kökenli bir isim Katherine isminin kıslatılmışı olarak kullanıldığını duymuştum ama biryerde arapça kökenli olduğunu da duydum fakat bundan emin değilim

canım bilmiyorum hiç hatırlamıyorum inan nereden duyduğumu kesin isim araştırırken isim sitelerinden bulmuşumdur. Ben de zaten dilbilimciyim( Türkçe olmasa da ) . Dil üzerinde az ya da çok belli bir hakimiyetim var araştırmalarım sonucu şunu öğrendim Allahın hediyesi demekmiş Saf , katıksın , arı anlamı olmakla birlikte dinsel bir anlama dayandırmak istediğinde Allahın hediyesi anlamına da gelmekte.Yabancılarda Karen gillan diye bir oyuncu var iskoçyalı. Ve yurtdışında da birçok yabancıda duyduğum bir isim ama İngilizce kökenli bir isim Katherine isminin kıslatılmışı olarak kullanıldığını duymuştum ama biryerde arapça kökenli olduğunu da duydum fakat bundan emin değilim

benim araştırdıklarımda senin yazdıklarının aynısıydı :) sen kaç aylık hamilesin hala bu ismimi koymayı düşünüyosun?benim eşim çok istiyo bu ismi ben kararsız kaldım.aslında bu ismi ilk bulan bendim ama şimdi kararsız kalanda benim bi ilgincim yani :D

benim araştırdıklarımda senin yazdıklarının aynısıydı :) sen kaç aylık hamilesin hala bu ismimi koymayı düşünüyosun?benim eşim çok istiyo bu ismi ben kararsız kaldım.aslında bu ismi ilk bulan bendim ama şimdi kararsız kalanda benim bi ilgincim yani :D

Hamile miiiiiii :49: :50: ben daha evlenemedim bile dur şekerim :1: Ama kızım olursa kesinlikle adı Asya Karen olacak :16:

Back
X