Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miray : Ay parçası demek![]()
Profilden yapıyosunuz benimde kızım olacakk isminide asel mina düşünüyoruz
asya karen koyucam ben ama şşşşt kimse koymasın ben koyucam![]()
selam balsuu.benimde kızım olucak ve ismini karen koymayı düşünüyorum senin yazını görünce şaşırdım çünkü çok bilinen bi isim değil :) sen nerden duydun bu ismi tam olarak anlamını biliyomusun biçok yerde biçok anlam var yabancı kökenlide yazıyolar.bilgin varsa paylaşırsan sevinirim,iyi akşamlar...
canım bilmiyorum hiç hatırlamıyorum inan nereden duyduğumu kesin isim araştırırken isim sitelerinden bulmuşumdur. Ben de zaten dilbilimciyim( Türkçe olmasa da ) . Dil üzerinde az ya da çok belli bir hakimiyetim var araştırmalarım sonucu şunu öğrendim Allahın hediyesi demekmiş Saf , katıksın , arı anlamı olmakla birlikte dinsel bir anlama dayandırmak istediğinde Allahın hediyesi anlamına da gelmekte.Yabancılarda Karen gillan diye bir oyuncu var iskoçyalı. Ve yurtdışında da birçok yabancıda duyduğum bir isim ama İngilizce kökenli bir isim Katherine isminin kıslatılmışı olarak kullanıldığını duymuştum ama biryerde arapça kökenli olduğunu da duydum fakat bundan emin değilim
benim araştırdıklarımda senin yazdıklarının aynısıydı :) sen kaç aylık hamilesin hala bu ismimi koymayı düşünüyosun?benim eşim çok istiyo bu ismi ben kararsız kaldım.aslında bu ismi ilk bulan bendim ama şimdi kararsız kalanda benim bi ilgincim yani![]()