kızıma isim arıyorum

valla benmde hep aklımda kız ismi vardı ama erkek olacak inşallah benimki :)

ben ıraklıyım o yüzden bizim orda çok ilginç isimler var :D ben en çok naska"yı beğeniyorum tabi yinede sen bilirsin :)

benimde kızım olacak inşallah ben şimdilik öykü koymayı planlıyorum ismini bakalım önümüzdeki günler ne gösterir

Kizlar ben yurtdisinda yasiyorum buradaki türk arkadaslarim kizlarina elisa ve esila koydular bence degisik ve güzel esila ayni zamanda asilada olabiliyormus

20 haftalık hamileyim 1 kızım olacak allahın izni ile ama isim konusunda cok kararsızım degişik anlamı güzel bi isim önerebilecek var mı arkadaslar aranızda yenıyım

benim bir kızım olsa adını buğlem koyardım. hem değişik, hem anlamı çok güzel hemde kulağa hoş geliyor. anlamı cenneti müjdeliyen meleğin adı.

bu ismi düşünüyorsan niye isim önerisinde bulunmamızı istiyorsun?Anlayamadım sizi açıkcası
diğer mesajında da ecrin su düşünüyoruz diye yazmışsın

canım benım cok kararsızım arastırdım bazı yerlerde kötü anlamlı demişler bazı yerdede manası cok guzel o yuzden kafam karıstı aslında ecrın kelımesını cok istıyorum ama degısık guzel bi isim bulursam degıstıre bılırım

arkadaşlar nolur yardım edın doğuma cok az kaldı ama ben hala 1 isime karar veremedim manası güzel degısık isimler önermenızı istiyorum lütfen yardım...

Duru derin mira mina miray belinay derin ipek inci nisa eylul betul benm cok hosuma gdyr bunlar cnm ecrinin anlami ucret demekmis Allahun hediyesi diye biliyor herkes ama asul anlami ucretmis cnm bu yazdklarmn bikaci dini bikacinin.anlamida cok.guzek.ama unuttum internetten arastrabilirsin cnm

Son düzenleme:
hira,buğlem,miraç hoş isimler.ama kızım olursa bir gün hira koymak istiyorum anlamı güzel ve kudretli bir söylenişi var.

Bende 6 bucuk aylik hamileyim ve bnmde bir kizim olacak insallah. Ben öykü ravza koymayi dusunuyorum ama berra isminide cok begeniyorum teyzemin torununun ismi olmasaydi bende onu dusunebilrdm :)
Sonraaa baska baska guzel isimlerde var.

İlkim , zümra, rana, duru, eylul, ikra,sahra,mira
Daha vardida aklima gelmiyor :-)

Kur'an-ı Kerim'de Yasin ve Fetih sûrelerinde geçtiği için tercih edilen Ecrin pek çok ailenin zannettiği gibi Allah'ın mükâfatı değil, 'ücret' anlamına geliyor. Ve tanıdığım ecrin, sara ismine sahip kişiler genelde hasta ve cılız oluyorlar yine de tercih sizin isim kadar anlamını da iyice araştırmak lazım çünkü evladın anne ve babada isim hakkıda olacak arkadaşlar. Benim de hayırlısıyla kızım olacak isim olarak da Dilruba Hüma ismini koycam fıstığıma.

Back
X