Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızım için isimler

• Asel

OY: 9 19,6%
  • Ledeyna

OY: 2 4,3%
  • Ahsen

OY: 7 15,2%
  • Elvin

OY: 11 23,9%
  • İdil

OY: 17 37,0%

• Ankete Katılan
    46

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
aslında kafamdaki isim belli eşimin aklına da girdim yine de tam bu diyemiyorum :)
sizlerin de fikirlerini almak istedim hepsinin anlamını biliyorum araştırmalarımı yaptım çok uzun bir liste sonucu bu isimlere indirgedim.
soyadımız uzun olduğu ve ilerde zor olduğunu düşündüğüm için iki isim istemiyorum. benim adım da eşimin adı da modern isim olduğu için çok sıradan klasik hale gelmiş isimleri düşünmedim halbuki Elif ve Zeynep isimlerini çok severim ama düşünmüyorum :)
şimdiden herkese teşekkür ederim

Ben de kızımın ismine Masal Elvin koyacaktım Eşim Elvin e ısınamadı. Ben de bırakmak istemiyorum. Anlamı güzel olduğu için Elvin dedim

iclerinden en begendim idil oldu .. :)

Ledeyna 'nın anlamını bilmiyorum ama kulağa güzel geliyor..

Ada, Esila bunlar da güzel
.

Anlıyorum, anlamıda güzelmiş. İnşallah huzurlu sağlıklı yaşamı olur.
O zaman Ledeyna düşünün derim.

milletin söylemekte ve anlamakta zorlanacağı isimler koymayın derim. asel ledeyna falan. herkes on kere ney anlamadım bi daha söyle diye kızınızı bunaltır. her yere yanlış yazarlar.

milletin söylemekte ve anlamakta zorlanacağı isimler koymayın derim. asel ledeyna falan. herkes on kere ney anlamadım bi daha söyle diye kızınızı bunaltır. her yere yanlış yazarlar.
o sıkıntı değil alışır bende eşimde aynı şeyleri yaşadık :)
hatta nikah şekerimize bile ters yazılıyordu adlarımız az kalsın :) eşimin adı unisex bir isim. benim adım da erkek ismine benziyor :)

Limon hanım alınmayın ama bu isimler ne böyle :KK3::KK28::KK45:
Asel, Aysel gibi. Nüfus memuru yanlış yazmış sanki...
Ledeyna, Aleyna desen değil Zeyna desen o da değil...
Ahsen ismi geçen senenin popüler isimlerinden. Herkes bu ismi koydu bir anda zaten.. Oldukça yaygın bir isim artık.
Elvin de Elvis P. gibi, Elvan olsa daha güzel.
İdil nadir isimlerden ama bizim milletimiz dalga geçmeyi sever; idil, midil, midilli vs.. diye illaki bir yakıştırma yaparlar.
Ha tabi bunlar benim şahsi fikrim.
Tercih sizin, saygılar:cool:

Limon hanım alınmayın ama bu isimler ne böyle :KK3::KK28::KK45:
Asel, Aysel gibi. Nüfus memuru yanlış yazmış sanki...
Ledeyna, Aleyna desen değil Zeyna desen o da değil...
Ahsen ismi geçen senenin popüler isimlerinden. Herkes bu ismi koydu bir anda zaten.. Oldukça yaygın bir isim artık.
Elvin de Elvis P. gibi, Elvan olsa daha güzel.
İdil nadir isimlerden ama bizim milletimiz dalga geçmeyi sever; idil, midil, midilli vs.. diye illaki bir yakıştırma yaparlar.
Ha tabi bunlar benim şahsi fikrim.
Tercih sizin, saygılar:cool:
teşekkür ederim fikriniz için :)
ben daha çok anlamına bakıyorum isimlerin o karışıklık mutlaka olacak. dalga geçilmek istenirse her isimle dalga geçilir :)
benim çevremde daha ne isimler var ve hiç biri başka bir isimle karıştırılmıyor :)

Şimdi böyle değişik isimler hoşunuza gidiyo ama ismi koyduktan sonra pişman olabilirsiniz. Herkes ismini söylediğinizde anlamayıp tekrarlatacak. Anlamayacak. İsmi çok defa yanlış yazılacak. Bunları düşünün ve tekrar gözden geçirin derim.

Back
X