- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
- Konu Sahibi beautiful86
-
Beren Ece.. nedense mesajı okuyunca aklıma bu geldi.. allah kucağına almayı nasip etsin insallahİyi akşamlar arkadaşlar.. Ülkenin gündemi ne yazık ki çok acıklı. Daha fazla düşünüp agladikca kendimi yıpratır oldum. Kafami biraz dağıtmak adına başlığı açayım dedim. 22 haftalik hamileyim ikinci bebeğim kız olacak nasipse. Oğlumun ismi Bartu Alp. Uyumlu olsun istiyoruz. kafamda bazi isimler var ama net değil. Beğendiğim isimler Duru, Defne, Ecem, Aybige. İkili isim de olabilir. Sizlerin fikirleri neler ? ( Elif, Zehra, Yağmur,Zeynep, Özge, Begüm, Nur kuzenlerimin isimleri bunlardan birini düşünmüyorum.) Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Vuslat cok severim bu ismiİyi akşamlar arkadaşlar.. Ülkenin gündemi ne yazık ki çok acıklı. Daha fazla düşünüp agladikca kendimi yıpratır oldum. Kafami biraz dağıtmak adına başlığı açayım dedim. 22 haftalik hamileyim ikinci bebeğim kız olacak nasipse. Oğlumun ismi Bartu Alp. Uyumlu olsun istiyoruz. kafamda bazi isimler var ama net değil. Beğendiğim isimler Duru, Defne, Ecem, Aybige. İkili isim de olabilir. Sizlerin fikirleri neler ? ( Elif, Zehra, Yağmur,Zeynep, Özge, Begüm, Nur kuzenlerimin isimleri bunlardan birini düşünmüyorum.) Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Ecem niye sakincali biliyor musunuz? Ben bilmiyordumgüneş olacak Allah nasip ederse kizimin ismi :) ecem dinimizde koyulmamasi gereken isimlerden bi arastirin derim. bende ecem istiyordm. haricinde defne cok guzel. arkadasim bugun dogum yapti kizinin adi defne :)
veee çok hoşKızımın ismi GÜLCE ve cok beğeniyorum fazla duyulmamis bir isim
Biz de çok düşündük Aysima ismine karar verdik :)İyi akşamlar arkadaşlar.. Ülkenin gündemi ne yazık ki çok acıklı. Daha fazla düşünüp agladikca kendimi yıpratır oldum. Kafami biraz dağıtmak adına başlığı açayım dedim. 22 haftalik hamileyim ikinci bebeğim kız olacak nasipse. Oğlumun ismi Bartu Alp. Uyumlu olsun istiyoruz. kafamda bazi isimler var ama net değil. Beğendiğim isimler Duru, Defne, Ecem, Aybige. İkili isim de olabilir. Sizlerin fikirleri neler ? ( Elif, Zehra, Yağmur,Zeynep, Özge, Begüm, Nur kuzenlerimin isimleri bunlardan birini düşünmüyorum.) Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?