Kızıma isim arıyorum

beautiful86

Bartu Alp'in annesi!
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
779
553
158
İyi akşamlar arkadaşlar.. Ülkenin gündemi ne yazık ki çok acıklı. Daha fazla düşünüp agladikca kendimi yıpratır oldum. Kafami biraz dağıtmak adına başlığı açayım dedim. 22 haftalik hamileyim ikinci bebeğim kız olacak nasipse. Oğlumun ismi Bartu Alp. Uyumlu olsun istiyoruz. kafamda bazi isimler var ama net değil. Beğendiğim isimler Duru, Defne, Ecem, Aybige. İkili isim de olabilir. Sizlerin fikirleri neler ? ( Elif, Zehra, Yağmur,Zeynep, Özge, Begüm, Nur kuzenlerimin isimleri bunlardan birini düşünmüyorum.) Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Beren Ece.. nedense mesajı okuyunca aklıma bu geldi.. allah kucağına almayı nasip etsin insallah

güneş olacak Allah nasip ederse kizimin ismi :) ecem dinimizde koyulmamasi gereken isimlerden bi arastirin derim. bende ecem istiyordm. haricinde defne cok guzel. arkadasim bugun dogum yapti kizinin adi defne :)

Vuslat cok severim bu ismi

Bu sene cogunlukla defne koyuorlar tabiki sizin tercihiniz olucak ama genelin koydugu isimleri koymayin sonra okulda cok karisio
Benm calistigim ana sinifinda bi sinifta 3 ceylin vardi anaokulundada 7 tane vardi sanirim :))))) rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin....
Durunaz almira aybike olabilir guzel isimler

Eylül-Derinsu-Deniz-Düşsel
pek sevdiğim dikkatimi çeken isimlerdir
evlendiğimde sırf bu yüzden 4 kızı yakalayana kadar çocuk doğurabilirimmmm
(deniz belki erkek de olabilir)

yolunuz açık olsun :))

Biz de çok düşündük Aysima ismine karar verdik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…