Doğuma Hazırlık Kizima isim ariyoruz..... Listeme bakarmisiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar ne diyeyim bilmiyorum,

2 gün önce Doktora gittim ve kizimiz Oglan cikti. Saklamis bizden. Oglusumuz olacak insallah :) Büyük süpriz...Yinede cok sag olun arkadaslar

Kizlar ne diyeyim bilmiyorum,

2 gün önce Doktora gittim ve kizimiz Oglan cikti. Saklamis bizden. Oglusumuz olacak insallah :) Büyük süpriz...Yinede cok sag olun arkadaslar

Aaaa inanmıyorum yaramaza bak sen,hepimizi ayaklandırdı.Erkek ismi ne düşünüyosunuz?Ona da yardımcı olabiliriz

Kürtçe isimlerin fonetiği hoş oluyor bana göre, kulağıma güzel geliyor. Özellikle Liyan, Eleysa kulağıma hoş geldi. Onun dışında Ayla çok zarif bir isim bence hem anlamı güzel, hemde yanlış hatırlamıyorsam Türkiyenin ilk güzellik kraliçesinin ismi. Bir de ben her kız bebek topicinde inatla Arjen ismini araya sokuşturuyorum, bir gün birisi koyarsa muradıma ericem Olmadı tamamen Türk kökenli olmama rağmen ben koyucam hem söylenişi çok hoş hem anlamı Ateş parıltısı demekmiş anlamı da hoş.

Bir de son olarak Lara'nın mitolojiden gelen bir isim olduğunu Zeus tarafından dili kesilerek ve yeraltı dünyasına gönderilerek cezalandırılan bir peri olduğunu ama aynı zamanda da onu yeraltı Dünyasına götürecek Hermesi kendine aşık edecek kadar güzel olduğunu da bir dipnot olarak belirtmek isterim. Benim tercih edeceğim bir isim olmazdı bu nedenle

Kürtçe koycak olursanız Rozerin çok güzel bir isim anlamı da güneş ışığı demekti sanırım.

benim bi arkadsim kizina Asmin ismini koydu..cok güzel..
benim cok hosuma gitti..anlamida Dag Cicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…