Doğuma Hazırlık kızıma isim buğlem mi almina mı lütfen fikirlerinizi söyleyin arada kaldım :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kubra70

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
17
0
286
Karaman
kızıma isim buğlem mi almina mı lütfen fikirlerinizi söyleyin arada kaldım :( ikiside güzel ama eşimle bi türlü karar veremedik..

Buğlem çok hoşuma gitti ama artık anne babalar geleceğide düşünmek zorunda

kızınyurt dışına çıkarken 'ğ' harfinden dolayı zorluk yaşayabilir ona buglem diyebilirler vs. vs... almina her dile yatkın daha evrensel duran bir ad.

buarada sağlıkla kucağına al güzel kızını

canm yanlış anlama ama eğer doğum yapmadıysan ikisinde tercih etme .....
buğlem-cennete melek diye biliyoruz ama bunlar tamamen uydurulmuş anlamlar,alminada yabancı isim gibi duruyo..
ahirettede anne baba sorumlu çocuğumuaz koyduğumuz isimlerden...vakit varsa daha iyi düşünün derim...örn sena,aybike,özge,özlem,miray da güzel isimler....

ben de çogunluğa katılıyorum Almina belki ama buğlem anlaması da çok zor bir isim sürekli kodlamak zorunda kalabilir prensesin adını, kolay anlaşılabilir olması önemli bir de bu harflerin insan üzrindeki etkisi vs varmış diorlar ya ğ harfi insanın hayatını zorlaştıran bir harfmiş bilemem ne kdar doğru ama ben isim seçerken göz önünde bulundurdum

Back
X