Doğuma Hazırlık Kizima isim bulalim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
31 haftalık hamileyim kızına hala bi isim bulamadık lütfen hosunuza giden isimleri paylasirmisiniz:KK66: bu arada kuranda gecen bi isim istemiyoruz agir olmasın:KK66: ayşe fatma gibi eski bi isimde olmasın:KK66: dalga geçilmeye müsait olmasın:KK66: ne çok şey istiyoruz dimi ama:KK66:

canım benim oğlum olacak kısmetse
kız olsaydı beğendiğim isimler; lilya derin duru ve mila adlarıydı. hayırlısı olsun cacım şimdiden.

Canım dinen kuran da geçen isim koymak gerekmiyor zaten illaki. Ismin anlamının güzel olması lazım kötü anlamlı olmaması lazım

Ismin Kur'anda geciyor olmasi degil, anlaminin guzel olmasi tavsiye edilmistir..

Sare Asya Şura Elif Ipek Eylul Serra ...

Bende 22. Haftadayim canım. Benimde kızım olacak inşallah biz daha karar veremedik ama kısa bi listemize var sayılır. Eslem, esila (ki ben bu ikisini pek beğenmedim )
Gülce ismini çok beğeniyorum böyle çıtır pıtır tatlı bi kız geliyo gözümün önüne niyeyse bunu da eşim beğenmiyor
Gulipek (ailemizin genel begeni toplayan ismi) son çare koyabiliriz
Sevde
Azra
Zühre
Mimoza (bu ismi de nedense yalnızca ben beğendim bizde)
Benim listem bu ama karar veremiyoruz bi türlü..

Normalde Nihan ismini çok severim ama nedense başlığınızı görünce Arsen geldi aklıma. :)

X