Doğuma Hazırlık kızıma isim bulamıyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrnkubra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
45
0
36
İstanbul
Mrb arkadaslar :) bana isim konusunda yardımcı olurmusunuzzz hiç bir isme karar veremiyorum okadar cok hosuma giden isim vardıki ama hiç birini yakıstıramıorum bebegime :( Sümeyye düşünüyorum ama 2 isim olsun istiyorum ve mutlaka sahabe ismi düşünüyoruz eşimle... sümeyyenin yanına ebrar koysam nasıl olur sizce yada daha iyi bi fikri olan varmıııııı..

Mrb arkadaslar :) bana isim konusunda yardımcı olurmusunuzzz hiç bir isme karar veremiyorum okadar cok hosuma giden isim vardıki ama hiç birini yakıstıramıorum bebegime :( Sümeyye düşünüyorum ama 2 isim olsun istiyorum ve mutlaka sahabe ismi düşünüyoruz eşimle... sümeyyenin yanına ebrar koysam nasıl olur sizce yada daha iyi bi fikri olan varmıııııı..

cnm mrb benm cocugumun daha cinsiyeti belli deil daha kucuk 13 haftalik,bende dusunuyorum kiz olursa ne koyarim oglan olursa ne koyarim diye,Sumeyye guzel ilk defa duydum ama Humeyra dusunmedin mi hic :) :D o da guzel allahim sag saglim kucagina almak nasip etsin:):)

cnm mrb benm cocugumun daha cinsiyeti belli deil daha kucuk 13 haftalik,bende dusunuyorum kiz olursa ne koyarim oglan olursa ne koyarim diye,Sumeyye guzel ilk defa duydum ama Humeyra dusunmedin mi hic :) :D o da guzel allahim sag saglim kucagina almak nasip etsin:):)

aminnn cnmm cok saoll :) hümeyrada cok güzelmiş aslında yaaa onuda düşünebilirzzzz..... ikinci isim olarak ebrar iyi sanırımmmm :)

sümeyye demişsin iki isim uzun ollmazmı ama illa dini isim arıyorsan işte sana öneri:34: enise-rumeysa-şifa-nisa-saliha-hayrunnisa-hiranur-kübra-hatice-sevde-zeynep
buarada aklında bulunsun nur ismi yada eklentisi çok iyi değil diyorlar. bak senin yerinde olsam kulagına dini bi isim ve kimligine koyacagın ismi okuturdum:34: iki isim zor ama dinen sünnet tabi oyuzden kulaga iki isim kimliğe bir isim:17: yani benim iki ismin var ve nerdeyyse mahkemede birini isldirmek istiyorum ve şaka gibi kızıma iki isim koydum:1: ama kısa tabi. haa bide dini isimlerden şeyda iyi değil oda aklında bulunsun. yine bideee:3: eger iyi bir ebcet hesabı yapan varsa bence ona göre isim seç:34: bitti:1:

hesna , sena , tuana , hümeyra bu isimlerde benim tavsiyelerim canım

Back
X