Lina yı iki tane arkadaşım kızına koydu gecen yıl ☺ o yüzden listeye koymadım. Arya da çok var şuan yoksa ikisi de güzel isimlerLina Asel
ayminaSelam kızlar
Ne zormuş isim bulmak halbuki hamile kalmadan önce olsa şunu koyardım, bunu koyardım diyordum :) sizce asagıdaki isimlerden hangisi?Şöyleki modern kulağa hoş gelen ve ağır anlamı olmayan isim düşünüyoruz. A veya L ile başlayan isimlere takıldık biraz :)
Alina
Alin
İlay
Lisa
Lilya (zambak çiçeği)
Bu isimlerden hiçbirini beyenemedim kusura bakmayın çok uydurma geliyor bana
Yurtdışında yaşıyoruz zaten yabancı dilde de telaffuzu kolay olsun diye eledim coğu ismi ama bi türlü karar veremedik, gerci daha cok zaman varLisa ve ilay çok güzel. Lisa koyarsanız evrensel bir isim olur. Yurt dışında vs yaşarsa ilerde kolaylık olur.
Belli zaten uydurma sevdiğinizKusura bakmadım
Uydurma isim seviyorum ben ağır ve aşırı anlamlı istemiyorum zaten.
Ben kızıma Lina koydum. Baştaki Li telaffuz da biraz zorluk çıkartabiliyor buna rağmen Lilya hoş geldi kulağımaSelam kızlar
Ne zormuş isim bulmak halbuki hamile kalmadan önce olsa şunu koyardım, bunu koyardım diyordum :) sizce asagıdaki isimlerden hangisi?Şöyleki modern kulağa hoş gelen ve ağır anlamı olmayan isim düşünüyoruz. A veya L ile başlayan isimlere takıldık biraz :)
Alina
Alin
İlay
Lisa
Lilya (zambak çiçeği)
Selam kızlar
Alina
Alin
İlay
Lisa
Lilya (zambak çiçeği)
Katılıyorum size.Bu isimlerden hiçbirini beyenemedim kusura bakmayın çok uydurma geliyor bana
Aynen ya.Bide insan ismini her yaşta taşıyabilmeli.Bu isimler bana da çok uydurma geliyor.Bu isimlerden hiçbirini beyenemedim kusura bakmayın çok uydurma geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?