Doğuma Hazırlık kızıma isim için anketime bi bakın lütfennnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isim güzel??

• gökçe

OY: 12 23,1%
  • çağla

OY: 9 17,3%
  • ilke

OY: 6 11,5%
  • eylül

OY: 25 48,1%

• Ankete Katılan
    52

_bambu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
946
30
68
kızlar selamm allah izin verirse tatlı bi kızım olacak.. sizce ismi hangisi olmalı?

canım ya walla farketmemişim :) bende diorum hangisi dio ama bişey yazmamış neyse tatlım hepsi güzel isimler ama ilke haricinde dierleri artık çok kullanılıo yinede sen bilirsin canım buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..

eşim en çok gökçeyi beğeniyo. bi oğlum var önceden kızım olursa adı gökçe olsun derdim şimdi seçmekte zorlanıyorum ama gökçe olacak gibi.. bu arada başka isimlere de açığım ama böyle çok yeni farklı isimler aramıyorum kulağa hoş gelen sevdiğiniz isimleri paylaşırsanız da sevinirim.. anketime katılan arkadaşlara da teşekkür ediyorummm

Eylül çok hoşuma gidiyor.. Gökçe de güzel.
Gökçe ismindeki tüm arkadaşlarım cin gibiydi, zekilerdi.:))

anketim olmadıysa buraya yazayım.. gökçe-çağla-ilke-eylül

Canim bana soracak olursan çağla cok zarif. Eylül de öyle ama ben çağla'ya oy verdim komşumun kizinin adi çağla ve kiz okadar akıllı ve tatlı ki.. Taniki tercih sana ait. Kendimden biliyorum içine sinmesi gerek.. Kolay gelsin hepimize insallah

Eylül çok hoşuma gidiyor.. Gökçe de güzel.
Gökçe ismindeki tüm arkadaşlarım cin gibiydi, zekilerdi.:))

kızlar çok teşekkür ederim ben de daha çok gökçe ve çağla arasındayımmm galiba

bizde gökçe, çağla eylül ve beste arasında çok kaldık nihayetinde gökçeye karar verdik. anlamı güzel, kulağa hoş geliyor ve gayet anlaşılır bir isim.. bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah..

adıyla sağlıklı büyüsün bebişin inşaallah.. Bu gidişle biz de gökçeye karar vercez galiba canım içimize en çok sinen o şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…