Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkkızıma isim için anketime bi bakın lütfennnn
canım ya walla farketmemişim :) bende diorum hangisi dio ama bişey yazmamış neyse tatlım hepsi güzel isimler ama ilke haricinde dierleri artık çok kullanılıo yinede sen bilirsin canım buarada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..
eşim en çok gökçeyi beğeniyo. bi oğlum var önceden kızım olursa adı gökçe olsun derdim şimdi seçmekte zorlanıyorum ama gökçe olacak gibi.. bu arada başka isimlere de açığım ama böyle çok yeni farklı isimler aramıyorum kulağa hoş gelen sevdiğiniz isimleri paylaşırsanız da sevinirim.. anketime katılan arkadaşlara da teşekkür ediyorummm
Canim bana soracak olursan çağla cok zarif. Eylül de öyle ama ben çağla'ya oy verdim komşumun kizinin adi çağla ve kiz okadar akıllı ve tatlı ki.. Taniki tercih sana ait. Kendimden biliyorum içine sinmesi gerek.. Kolay gelsin hepimize insallah
Canim bana soracak olursan çağla cok zarif. Eylül de öyle ama ben çağla'ya oy verdim komşumun kizinin adi çağla ve kiz okadar akıllı ve tatlı ki.. Taniki tercih sana ait. Kendimden biliyorum içine sinmesi gerek.. Kolay gelsin hepimize insallah
bizde gökçe, çağla eylül ve beste arasında çok kaldık nihayetinde gökçeye karar verdik. anlamı güzel, kulağa hoş geliyor ve gayet anlaşılır bir isim.. bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah..
bizde gökçe, çağla eylül ve beste arasında çok kaldık nihayetinde gökçeye karar verdik. Anlamı güzel, kulağa hoş geliyor ve gayet anlaşılır bir isim.. Bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah..