Doğuma Hazırlık Kızıma isim karar veremiyorum yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma isim karar veremiyorum sizce??

• Eylül

OY: 5 26,3%
  • Defne

OY: 10 52,6%
  • Elif Ece

OY: 4 21,1%

• Ankete Katılan
    19

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
32haftalık olduk hala isim net değil neye karar versem havada kalıyor sizce bu isimlerden hangisi? Çevrenizde bu isimlerden olan var mı

Bu aralar defne azra cok duyuyorum eylul cok guzel

Oy vermedim çünkü bu isimler içinde beğendiğim bir tek Ece var. :) Yani Elif Ece değil de sadece Ece olsun.
Ece kibar, anlamlı, zamansız bir isim.

Elif, Defne ve Eylül bu aralar çok popüler.
Ece ise her daim güzelliğini koruyan, insana "bu isimden gına geldi" dedirtmeyen bir isim.

Defne Yunan mitolojisinde tanrıça kızı. Defne ağacı da adını bu tanriçadan almiştır. O yüzden tercih edeceğim bir isim olmazdı.

Eylül sadece bir ay ismi, Elif de sadece bir harf ismi...

Zeynep ismini çok seviyorum nasip olur da kızım olursa kesin Zeynep koyacağımyukardakilerden de Defne olabilir kuzenimin kızının adı

Uc isim de guzel..
Elif senelerdir bikmadan usanmadan sevilerek konulan bir isim zaten.. Zeyneb, Ayse gibi..
Defne de su siralar en populer isimlerin basinda.. Eylul ismini cok severim ama mana bakimindan dusunduruyor..
Ben de Elif Asya koyacagim insaAllah..

Ben uzun bi isim listesi yaptim ama hala kararszm
Feyza
Nursifa
Hanzade
Gokce
Zeynep
bahar
Bu isimleri begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…