Doğuma Hazırlık Kızıma isim kararsızlığı oylama yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızıma isim kararsızlığı oylama yardım lütfen

• Öykü Mila

OY: 22 50,0%
  • Nil Mila

OY: 4 9,1%
  • Alya Mila

OY: 15 34,1%
  • Nisan Mila

OY: 3 6,8%

• Ankete Katılan
    44

Beyazmelek9191

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
5
1
86
34
merhaba arkadaşlar aklımızda birkaç isim var tercih etmekte zorlanıyoruz sizde fikirlerinizi paylaşın lütfen. Katılanlara şimdiden teşekkürler
Farklı önerilerede açığız :)

Son düzenleme:
bence alya mila.bu arada mila ne demek?kökeni ne? çok merak ettim.ilk kez duydum.mia,mina,mira duymuştum .

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler.
Öykü mila koyacağız gibi ama nil ismide çok naif kıyamıyoruz. Bi yandam farklı isimlerede bakıyoruz kafamız çok karışık güzel gelen isimler sonradan gelmiyor çok düşünmektende olabilir.
Mila : insanlarca sevilen
  • 1Sudan Gelmek Anlamındadır. Bir Peygamber Adı
  • 2Bir kap dolusu obje,nesne.
  • 3Birtanem, Canim
  • 4Ispanyolcada 'Harika', Slav dilinde 'Ask', Arapçada 'Güzel', Ibranicede 'Baris getiren', Bulgarcada 'Canim' anlami bulunmaktadir.
Demekmiş

Bence mila ve alya lar cok itici durmus. Yalniz öyku nil nisan 3 de guzel isim

Brnim fikrim bu isimlerin hepsi tek olarak guzel.. mila ismini begeniyorsaniz neden yalniz mila degil ki :)

Sadece Nil olabilir Mıla ise ek isim olarak ilerde belki tercih etmez tek başınada cok yalın.. ben tek isimden yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…