Doğuma Hazırlık kızıma isim konusunda yardımınızı bekliyorum. sizce hangisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozzder

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
152
0
621
Ankara
kızlar inşallah 2 ay sonra doğum yapacağım. bu arada isim de düşündüm tabi. Duru ve Arya isimleri arasında kaldım. sizce hangi ismi tercih etmeliyim?

ARYA tabiki de hem en yakın arkadaşımın ismi hem en sevdiğim isimlrden biridir ,, hem de çok modern :)

duru bence aryanın anlamı operada söylenen belli bir ses yüksekliğinde şarlkı demek hoş değil bence anlamı. bana göre bir ismin anlamı çok önemli karakteri etkiliyor ne de olsa modern olacak diye lmahvedip bırakıyorlar çocukların isimlerini

"Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve Isimleri" forumda gezerken baska bi konudada isim olarak Alya gordum, hangisi dogru acaba Alya'mi Arya'mi?
sahsen ikiside hos degil sanki bebekler hani duzgun konusamazda r'leri soliyemez ya ole bisi cagristirdi bana nedense..
tercih tabiki sizin hakkinizda hayirlisi:)

duru bence aryanın anlamı operada söylenen belli bir ses yüksekliğinde şarlkı demek hoş değil bence anlamı. bana göre bir ismin anlamı çok önemli karakteri etkiliyor ne de olsa modern olacak diye lmahvedip bırakıyorlar çocukların isimlerini

ismin karakteri belirlemesi sadece bi batıl inançtır

kızlar inşallah 2 ay sonra doğum yapacağım. bu arada isim de düşündüm tabi. Duru ve Arya isimleri arasında kaldım. sizce hangi ismi tercih etmeliyim?

benim 4 yaşındaki kızımın adı da duru.kızıma ismini ben koydum eşim bana bırakmıştı.ancak şimdi çok yaygınlaştı...bence bunlar ilkokula gittiklerinde bi sınıfta çok fazla duru,derin,ecrin..vs olcak..
şimdi ikinci kızım olacak.ona da bilindik bi isim düşünüyorum.ilk kızımda düşündüğüm ancak koymadığım bazı isimler var.mesela beril,nehir gibi..başka da düşünebilirim henüz emin değilim..

bende kızıma duru ısmını duşunuyorum ama eşımde ışılda guzel dıyor kararsızımmm

arya ismini ben beğenmiyorum. anlamsızmış gibi geliyor ne bilim. DURU daha hoş bence ama artık herkes bu adı koyuyor. ben BİLGE adına taktım bu aralar. adı bilge olan bebekler nasıl olur ki??

doğacak kızım için eşim tuana ismini istiyor.ben nisa tuana olsun dedim ama ailede hem benm hem onun 2 tane nisa var.bide bizm olursa 3 olucak.kısa ve güzl bi isim arıyorum

Back
X