Inci çok güzel ve zarif.
Güneş de güzel.
Mina'yı hiç sevmem.
Miray da anlamı yanlış bilinen isimlerden. Anlam olarak erkek ismi.
Mir bey demek çünkü.
Ben de Inci diyorum .Evet Mir bey demek benim oğlumun adi Mirza olcak. Cok araştırmıştım.Inci çok güzel ve zarif.
Güneş de güzel.
Mina'yı hiç sevmem.
Miray da anlamı yanlış bilinen isimlerden. Anlam olarak erkek ismi.
Mir bey demek çünkü.
Mısra koyun :)Kizima isim ariyorum ... zamanim az kaldi lutfen yardim eder misiniz? Bir turlu karar veremedik.... artik hazirliklar icin netlessin istiyorum :)
Farkli bir öneriniz varsa fikirlere açığım :)
Ben hala mısra da ısrarlıyım çok güzel bi isim ve nadir bence akrabamız koymasa kendim kesin kullanırdım:)Açıkçası bende hala düşünüyorum. Doğuma az zaman kaldı kısmetse. Ece defne miray düşündüm. Miray araştırınca farklı anlama geldiğini öğrendim. Sanırım iki isim Defne ve Ece olacak. Ama hangisi?
Bence defne :) benim ilk kizimin ismiAçıkçası bende hala düşünüyorum. Doğuma az zaman kaldı kısmetse. Ece defne miray düşündüm. Miray araştırınca farklı anlama geldiğini öğrendim. Sanırım iki isim Defne ve Ece olacak. Ama hangisi?
Evet Defne de çok güzel. Ece de. Teşekkür ederim.Bence defne :) benim ilk kizimin ismiece yi de cok düşündük ama yeğenime koydular ondan vazgecmistik yoksa ece de cok guzel
Mısra da değişik ve hoşmuş.Ben hala mısra da ısrarlıyım çok güzel bi isim ve nadir bence akrabamız koymasa kendim kesin kullanırdım:)
Yakinda dogurcaz hala netlestiremedin mi canim :))Bence defne :) benim ilk kizimin ismiece yi de cok düşündük ama yeğenime koydular ondan vazgecmistik yoksa ece de cok guzel
Yakinda dogurcaz hala netlestiremedin mi canim :))
biraz daha mi tutsam icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?