Doğuma Hazırlık Kizima isim lutfen yardim eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

En guzel hangisi sizce?

• İnci

OY: 13 28,9%
  • Miray

OY: 15 33,3%
  • Mina

OY: 6 13,3%
  • Güneş

OY: 11 24,4%

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
Kizima isim ariyorum ... zamanim az kaldi lutfen yardim eder misiniz? Bir turlu karar veremedik.... artik hazirliklar icin netlessin istiyorum :)

Farkli bir öneriniz varsa fikirlere açığım :)

Inci çok güzel ve zarif.
Güneş de güzel.

Mina'yı hiç sevmem.

Miray da anlamı yanlış bilinen isimlerden. Anlam olarak erkek ismi.
Mir bey demek çünkü.

Inci çok güzel ve zarif.
Güneş de güzel.

Mina'yı hiç sevmem.

Mir bey demek çünkü.
evet farkli bir konudada arkadaslar miray icin erkek ismi dedi arastirdim kiz ismi yaziyordu ben bilmiyordum tesekkur ederim

Inci çok güzel ve zarif.
Güneş de güzel.

Mina'yı hiç sevmem.

Mir bey demek çünkü.
Ben de Inci diyorum .Evet Mir bey demek benim oğlumun adi Mirza olcak. Cok araştırmıştım.

Güneş güzel canım
Gülce yada Gülşahta olabilir

Açıkçası bende hala düşünüyorum. Doğuma az zaman kaldı kısmetse. Ece defne miray düşündüm. Miray araştırınca farklı anlama geldiğini öğrendim. Sanırım iki isim Defne ve Ece olacak. Ama hangisi?

Ben hala mısra da ısrarlıyım çok güzel bi isim ve nadir bence akrabamız koymasa kendim kesin kullanırdım:)

Bence defne :) benim ilk kizimin ismi ece yi de cok düşündük ama yeğenime koydular ondan vazgecmistik yoksa ece de cok guzel

Bence defne :) benim ilk kizimin ismi ece yi de cok düşündük ama yeğenime koydular ondan vazgecmistik yoksa ece de cok guzel
Yakinda dogurcaz hala netlestiremedin mi canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…