• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızıma isim önerileri teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

en güzel kız ismi hangisi :)

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Burada yazan isimleri iyice araştır bence canım. Çoğunun anlamı internette yazdığı gibi değil. O yüzden oy vermedim ben ;)

Bir tek Hande, Beril ve Ahu isimlerini beğeniyorum yazdıklarından.
Benim önerdiklerim bunlar
Hande Beril
Ahu Beril
Beril Hazan
Hande Pelin
Ahu Neva

Burada yazan isimleri iyice araştır bence canım. Çoğunun anlamı internette yazdığı gibi değil. O yüzden oy vermedim ben :KK66:

Bir tek Hande, Beril ve Ahu isimlerini beğeniyorum yazdıklarından.
Benim önerdiklerim bunlar
Hande Beril
Ahu Beril
Beril Hazan
Hande Pelin
Ahu Neva
haklısın canım anlamlarına iyice baktım en güzel zümrayı beğendim anlam olarak ama net değilim hala :KK200:

En uyumlusu ahu zümra gibi ama ben olsam hangisini koyacak olursam olayım tek koyardım :)

haklısın canım anlamlarına iyice baktım en güzel zümrayı beğendim anlam olarak ama net değilim hala :KK200:

O işte öyle değil canım... Zümra aslında zümre,grup demek. Nette yazan güzel ahlaklı kadın anlamı tamamen yalan.:KK43:

Bu arada isminin Ceren olduğunu yeni gördüm. Kızına kesinlikle Ahu ismini vermelisin bence. Ahu & Ceren isimlerin ilisi de ceylan demek çünkü.:halay:

Ahu Neva
Ahu Selen
Ahu Bilge
Ahu Sena
Ahu Simge
Ahu Simay

Zümra ismini önermem. Zümre zimra ile aynı kökenli farklı anlamlara çıkıyor yani aslında. Bir de kulağa kaba geliyor biraz. Daha narin bir isim olabilir. Beril meyra güzel isimler. Beril isimli tanıdıklarım var çok zeki başarılı kişiler. Sağlıkla gelsin yavrunuz.

O işte öyle değil canım... Zümra aslında zümre,grup demek. Nette yazan güzel ahlaklı kadın anlamı tamamen yalan.:KK43:

Bu arada isminin Ceren olduğunu yeni gördüm. Kızına kesinlikle Ahu ismini vermelisin bence. Ahu & Ceren isimlerin ilisi de ceylan demek çünkü.:halay:

Ahu Neva
Ahu Selen
Ahu Bilge
Ahu Sena
Ahu Simge
Ahu Simay
kuzum uzun uzun üşenmeden yazmışsın saol Allah razı olsun dediklerini düşünücem canım çok güzel isimler bulmuşsun :KK200::KK49:

Zümra ismini önermem. Zümre zimra ile aynı kökenli farklı anlamlara çıkıyor yani aslında. Bir de kulağa kaba geliyor biraz. Daha narin bir isim olabilir. Beril meyra güzel isimler. Beril isimli tanıdıklarım var çok zeki başarılı kişiler. Sağlıkla gelsin yavrunuz.
canım saol çok teşekkür ederim cevabın için beril meyra ahu benimde çok hoşuma gidiyo :KK200:

Back
X