- Konu Sahibi ceycey4444
kızlar kızıma isim arıyorum bikaç fikir var aklımda sizce nasıl yada sizin önerileriniz varmı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabın için teşekkür ederim canımAhu zümra
Nurseven nasıl?kızlar kızıma isim arıyorum bikaç fikir var aklımda sizce nasıl yada sizin önerileriniz varmı![]()
haklısın canım anlamlarına iyice baktım en güzel zümrayı beğendim anlam olarak ama net değilim halaBurada yazan isimleri iyice araştır bence canım. Çoğunun anlamı internette yazdığı gibi değil. O yüzden oy vermedim ben
Bir tek Hande, Beril ve Ahu isimlerini beğeniyorum yazdıklarından.
Benim önerdiklerim bunlar
Hande Beril
Ahu Beril
Beril Hazan
Hande Pelin
Ahu Neva
benim adımda da nur var kızımda istemiyorum nurlu isim kuzum saol cevabın içinNurseven nasıl?
Ben de aylarca düşünüyorum bi tek bunu beğenebilmiltşm :)) rica ederim sizin isminiz ne bu aradabenim adımda da nur var kızımda istemiyorum nurlu isim kuzum saol cevabın için![]()
çok güzel dediğin isim canımBen de aylarca düşünüyorum bi tek bunu beğenebilmiltşm :)) rica ederim sizin isminiz ne bu arada
Sizin isminiz de güzelmiş ama dediğiniz gibi nurlu nurlu olmazçok güzel dediğin isim canımceren nur canım benim adımda
haklısın canım soyadımız yıldız ona uyumlu düşüniyim birazSizin isminiz de güzelmiş ama dediğiniz gibi nurlu nurlu olmaz
Soyisminizle de uyumlu düşünebilirsiniz marka gibi oluyo adeta
teşekkür ederim canımEn uyumlusu ahu zümra gibi ama ben olsam hangisini koyacak olursam olayım tek koyardım :)
haklısın canım anlamlarına iyice baktım en güzel zümrayı beğendim anlam olarak ama net değilim hala![]()
kuzum uzun uzun üşenmeden yazmışsın saol Allah razı olsun dediklerini düşünücem canım çok güzel isimler bulmuşsunO işte öyle değil canım... Zümra aslında zümre,grup demek. Nette yazan güzel ahlaklı kadın anlamı tamamen yalan.
Bu arada isminin Ceren olduğunu yeni gördüm. Kızına kesinlikle Ahu ismini vermelisin bence. Ahu & Ceren isimlerin ilisi de ceylan demek çünkü.
Ahu Neva
Ahu Selen
Ahu Bilge
Ahu Sena
Ahu Simge
Ahu Simay
canım saol çok teşekkür ederim cevabın için beril meyra ahu benimde çok hoşuma gidiyoZümra ismini önermem. Zümre zimra ile aynı kökenli farklı anlamlara çıkıyor yani aslında. Bir de kulağa kaba geliyor biraz. Daha narin bir isim olabilir. Beril meyra güzel isimler. Beril isimli tanıdıklarım var çok zeki başarılı kişiler. Sağlıkla gelsin yavrunuz.
güzel oldu valla canım :) 2 isim istiyorum birininde dini güzel anlamı olsun diyeMiray Yıldız uyumluu bence tek olmalı