• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızıma isim önerileri teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

en güzel kız ismi hangisi :)

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
O işte öyle değil canım... Zümra aslında zümre,grup demek. Nette yazan güzel ahlaklı kadın anlamı tamamen yalan.:KK43:

Bu arada isminin Ceren olduğunu yeni gördüm. Kızına kesinlikle Ahu ismini vermelisin bence. Ahu & Ceren isimlerin ilisi de ceylan demek çünkü.:halay:

Ahu Neva
Ahu Selen
Ahu Bilge
Ahu Sena
Ahu Simge
Ahu Simay
Bi de rima var Ceylan yavrusu demekmiş:)
Bence yeni moda bir isim ama konu sahibiyle uyumlu oluyor

Bi de rima var Ceylan yavrusu demekmiş:)
Bence yeni moda bir isim ama konu sahibiyle uyumlu oluyor

Rima da güzel olur bence.:halay:
Rima Arapça galiba. Arap bir hanımda duymuştum daha önce ama Türkiye'de henüz fazla bilinmiyor bu isim sanırım.
Yanına daha bilindik bir isimle güzel olur.

İki isim tamamda neden iki isimin ikisinde telaffuzu zor... özellikle mi böyle istiyorsunuz kızımın ismi Asel millete anlatana kadar ak la karayı seciyorım Aysel arsel Ahsen sen de sen neler diyenler oldu aklıma gelmiyor suan heleki sizin seçimler vayy kiii ne vayyy

İki isim tamamda neden iki isimin ikisinde telaffuzu zor... özellikle mi böyle istiyorsunuz kızımın ismi Asel millete anlatana kadar ak la karayı seciyorım Aysel arsel Ahsen sen de sen neler diyenler oldu aklıma gelmiyor suan heleki sizin seçimler vayy kiii ne vayyy
haklısın valla zor isimler bulmuşum hep yeni öneriler geliyo değişti düşüncelerim :deli:

kızlar kızıma isim arıyorum bikaç fikir var aklımda sizce nasıl yada sizin önerileriniz varmı :KK200::anneadayı:
saglikla dogsun bebeğiniz ama kolay anlasilir isim olması da onemli, mesela benim soyismim kolay degil. karşı tarafa anlatana kadar epey zorlanıyorum. ilk söylendiğinde anlasilir olması cok onemli bence. mesela bazen birine ismini soruyorum,degisik bir isimse anlamıyorum ayıp olacak diye 2. kez sormaya çekiniyorum..

kızlar asel meyra ismine karar verdim sanırım sizce nasıl

Bence güzel değil. Ama çocuk senin çocuğun canım. ;)

Kızının ismini Asel koymayanı dövüyorlar galiba. Som 2 senede çok konuldu bu isim. Baydı artık. :D

Meyra da Türk kültürüyle alakası olmayan bir isim. Yahudi ismi aslında. Benim tercihim olmazdı.

Sümeyra, Hümeyra gibi isimler hanım sahabe isimleri, Islami isimler. Onlardan biri olsa daha hoş olur sanki.

Bence güzel değil. Ama çocuk senin çocuğun canım. :KK66:

Kızının ismini Asel koymayanı dövüyorlar galiba. Som 2 senede çok konuldu bu isim. Baydı artık. :KK70:

Meyra da Türk kültürüyle alakası olmayan bir isim. Yahudi ismi aslında. Benim tercihim olmazdı.

Sümeyra, Hümeyra gibi isimler hanım sahabe isimleri, Islami isimler. Onlardan biri olsa daha hoş olur sanki.
haklısın asel artık çok var :D ama anlamını beğendim meyrada parıldayan ışık demek anlamını sevdim hümeyra kızıllık demekmiş anlamı güzel olan isimlere bakmaya çalışıyorum :anneadayı: saol yorumun için canım

haklısın asel artık çok var :KK70: ama anlamını beğendim meyrada parıldayan ışık demek anlamını sevdim hümeyra kızıllık demekmiş anlamı güzel olan isimlere bakmaya çalışıyorum :anneadayı: saol yorumun için canım

Hz. Ayşe'nin al al yanakları olduğu için Peygamber Efendimiz ona Hümeyra diye seslenirmişti. Çok hoş bence :KK200:

Seyyal = akıcı
Nevra = beyaz çiçek, parlaklık
Feyza = feyiz, verimlilik, bereket
Serra = saadet, bolluk

Bunlar da güzel bence.
Asel Nevra da uydu mesela ;)

amine feyza zümra hoşuma giden isimler ama en çok da amine koymayı istiyorum çok naif geliyor bana göre nehir ada duru nil gibi isimler hiç hoş gelmiyor ya isim çok önemli anlamlı güzel olmalı ahirette anne baba mesul koyduğu isimden

amine feyza zümra hoşuma giden isimler ama en çok da amine koymayı istiyorum çok naif geliyor bana göre nehir ada duru nil gibi isimler hiç hoş gelmiyor ya isim çok önemli anlamlı güzel olmalı ahirette anne baba mesul koyduğu isimden
Aynen canım anlamlı isim arıyorum bende zümra aslında grup demekmiş arapçada onu öğrendim yoksa aklımda zümra vardı:KK76:

Aynen canım anlamlı isim arıyorum bende zümra aslında grup demekmiş arapçada onu öğrendim yoksa aklımda zümra vardı:KK76:
evet zümrayı bende tereddüt ettim annem çok koy diyor ama ben amine istiyorum sanırım amine koyacam çok hoşuma gidiyor Efendimizin annesinin ismi daha söz söylemeye gerek yok bence

Back
X