Doğuma Hazırlık Kızıma İsim Önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ooff bu ısım işi cok fena bir iştır kızlar,aylarca dusunmustum bende,en sonunda seba yagmur ısmınde karar vermıstık,cok da esprısı olan bır ısım oldu,yagmur herkesce ne anlama gelııyor elbette cok acık bılinıyo ama seba ne demek dendıgınde bende dıyorum kı seba sabah dogudan esen hafıf ruzgar ehh arkadan da yagmur yagıyo ıste dıyorum,,,beenım adım da seda hem uyumu da oldu,,oglum olursa seba yerıne rüzgar yagmur yerıne de baran koymayı ıstıyorum seba yagmur_ruzgar baran aynı anlamı tasıyan ıkı cocuk,hehhe

haa bırde soyada gore ısım yakıstırmak ta var bı arkadasımın okulunda bır cocouk vardı adını soyluyorum kızlar slagon gıbı ya ozgur devlet yıkılmaz.....yada sarp kaya,başak eğilmez,su akar gıbı,,,bızım esımle ne ısımlerımızden ortak bısey cıktı nede soyadımıza yakısacak manıdar bı ısım,,,,

Allah kısmet ederse ağustosta bende bir prenses annesi olucam. İsim konusunda pek bi kararsızım. Aklımda Irmak ve Öykü ismi var. Aslında ben 2 isim istiyorum ama eşim tek isim istiyo. alsanaalsanasmile Başka aklıma güzel isimde gelmiyo.Güzel olan , çok duyulmamış ,kızımıza yakışıcak isim önerirleriniz var mı acaba ?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

azra,simay,ılgın,duru,derin

tuana
berra
ceylin cennet kapısının ismi
Esila
EVA: Havva. Yaratılan ilk kadın.
liva kız ismi peygamberin sancaklarının isimleri
BADE Aşk , kutsal sevgi
MİRA

Back
X