kızıma isim önerisi

alya8486

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
7
0
16
Antalya
merhaba hamişler ben yeni katıldım 5,5 aylık hamileyim..Bebeğim kızmış,ama isime karar vermek çok zor.önerilerinizi bekliyorum kulağa hoş gelen güzel isimler arıyorum.

merhaba hamişler ben yeni katıldım 5,5 aylık hamileyim..Bebeğim kızmış,ama isime karar vermek çok zor.önerilerinizi bekliyorum kulağa hoş gelen güzel isimler arıyorum.

benim ismim rümeysa ve ismimi cok seviyorum anlamıda güzel samanyolundaki en parlak yıldızın ismi..narin anlamına da geliyr..az bulunan bi isim ..

etrafımda olan isimleri koymayı düşünmüyorum nisa var mesela ben öykü,selin doğa gibi isimler düşündüm ama daha karar vermedim tabi

Ah Ah sanki kiza isim koymak daha zor gibi ya..

Bende bir bilsem

aynen kıza isim bulmak daha zor bencede 8.ayım bitmek üzere ve hala isim konusunu araştırıyoruz zeynep koymayı düşündük yanına bi isim daha arıyoruz zeynebin yanına uyan isim öneriniz var mı?

arkadaşlar ben dünn buldum bu ismi hoşuma gitti BEYNA anlamı iki el arasında sevgiymiş kızım olursa ben koymayı düşünüyorum.

yenidoğan kızımın adını liva koydum

arapçada bayrak,general
osmanlıcada paşa
lazcada karsuyu,baharı müjdeleyen ve kara vuran güneş ışığı anlamları var..kulağa da hoş geliyor..iyi ki koymuşuz bu ismi...

aynen kıza isim bulmak daha zor bencede 8.ayım bitmek üzere ve hala isim konusunu araştırıyoruz zeynep koymayı düşündük yanına bi isim daha arıyoruz zeynebin yanına uyan isim öneriniz var mı?

bir arkadaşım zeynep ceylin koymuştu , kulağa hoş geliyor...

belis - ada - beren - berilsu - derin isimleri arasında kararsızız bizde...

beren - ada - belis - berilsu - derin - nilsu - taçmin -liva- lina -nildeniz olabilir . bazıları nadir bilinen isimlerdir.bunlar benim kızıma düşündüğüm isimler...

benimde kızım olacak 27 haftalığız ama hala tam karra veremedim..zeynep defne mi koysam diyorum ama bi yandan da tam bütünleştiremedim kızımı bu isimlerle çok zor çookkkk

Benim de Zeynep Lina ikilisi cok hoşuma gidiyor.
Rana ve Berfin ismi de cok guzel.
Benim de 8 günlük kızım var, adını Melek Naz koydum:)

yeni isimlerle karşılaşıyorum mesela AYRİS:ayışığının kumsaldaki yansıması demekmiş mmm ama kulağa tuhaf mı geliyor biraz AYRİS?

slm arkadaslar ben de 30 haftalık hamıleyım kızımın adını inci koymaya karar verdım klasık ama zarıf bır ısım..tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…