Doğuma Hazırlık kızıma isim secenekleri. fikirlerinizi söyleyin lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
257
62
merhaba arkadaslar kızıma isim karar veremedik.düşündüklerimiz sunlar fikrinizi söyleyin lütfen
esila
beril
berra
almila

merhaba arkadaslar kızıma isim karar veremedik.düşündüklerimiz sunlar fikrinizi söyleyin lütfen
esila
beril
berra
almila

Beril ismi hoş sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

Benim kulağıma Esila ve Almila çok zorlama ve nahoş geliyor; bence şu anki bebeklerde popülerleşen ama daha sonra tercih edilmeyecek isimler olacaklar. Tıpkı Aleyna, Ecrin vs gb.
Berra ve Beril çok daha hoş isimler fikrimce.

amin cok tesekkür ederim bende seviyorum berili ama esiladanda vazgecemiyorumm :)

İçinizden geçen bir isim varsa kimseyi dinlemeyin onu koyun yoksa ileri de keşkeniz olacaktır.

esila isim güzel ama anlamlarina güvenemedim. Asila diye geçiyor kuranda. almila yi da güvenemiyorum. valla bu modern isimler yeni çikti. eski isimler daha güzeldi mesela.
Berilay var oda güzel.

Yeni isimler bence uydurmuş isimler bana öle geçiyor Her kuranda geçen isimlerin anlamları farklı yorumluyor. diyelim ki Sanem put demek ecrin ücret demek vs. bilemiyorsun. Berra da kuranda geçiyor anlami bilmiyorum

X