Doğuma Hazırlık kızıma isim seçiyoruz, oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi hangisi olsun?

• Elif

OY: 38 55,1%
  • Aslı

OY: 10 14,5%
  • Asya

OY: 21 30,4%

• Ankete Katılan
    69

giovinetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
222
9
46
Diğer
Asya, Aslı, Elif...
Bu üç ismi de çok seviyorum ama karar veremiyorum. ıki isim koymak da istemiyorum.Yüzüne baktığımda içime hangisi doğarsa diye düşünmüştüm ama isimler nasıl diye fikir almak da istedim.

Son düzenleme:
kesinlikle elif klasik olmasına rağmen çok zarif bir isim ben çok beğeniyorum...hayırlı bir evlat olmasını diliyorum....

elif güzel bence... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşşşş.. darısı bizlere olsun :1:

elif ismi hep hosuma giden isimler arasinda olmustur, Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin...

merhaba sectıgın ısımlerın ıcınde Asya guzel bence benımde eylulde kızım olacak ıns ben DERİN SU dusunuyorum yada özge bakalım Allah onları saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın en onemlısı bu tabı

Yorumlar ve iyi dilekler için çok teşekkürler. Elif önde gidiyor oylamada ;) Aynı anketi işyerinde ve arkadaşlarıma da yapıyorum. Gelenekselciler hemen "Tabiki Elif" deyiveriyor. Asya ve Elif arasında kalanlar Elif Asya olsun diyor :)

Ama ben üçünü de çoook seviyorum... Keşke üçüzüm olsaydı kaydirigubbakcemile3

Back
X