Doğuma Hazırlık Kızıma isim!! Sizce nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
655
2. Kızım geliyor bir türlü isim bulamadım. Buket ismi dikkatimi çekti bugün sizce nasıl?

ilk kızınızın ismi ne?
buket etrafımda çok var ama küçük çocuklarda hiç rastlamadım bu isme bu aralar pek koyulmuyur sanırım
bu aralar sürekli koyulmaması iyi bir şey
sizin içinize sindiyse güzel bence :anneadayı:

Bence pek bilindik ve cok sik kullanilan bir isim buket. Benim kizim olsaydi kesinlikle adini erva ya da sare koyardim :))

ilk kızınızın ismi ne?
buket etrafımda çok var ama küçük çocuklarda hiç rastlamadım bu isme bu aralar pek koyulmuyur sanırım
bu aralar sürekli koyulmaması iyi bir şey
sizin içinize sindiyse güzel bence :anneadayı:
Kızımı adı Ceyda. Öyle uyumlu olsun istemiyorum, dediğin gibi bu aralar çok koyulan isimlerden de olmasın diyorum bir türlü bulamadık. Bir de Dilara geliyor aklıma ama yeni fikirlere de açığım. Aslında eski isimlerden aylin, selin, özge filan hoşuma gidiyorda hem etrafta var hem de biraz eski gibi ..bilemedim

Artık çoğu insan kimseninkine benzemesin diye tuhaf tuhaf isimler koyuyor çocuklara. Buket güzel isim. Buna ek olarak; doğa, açelya, rüya gibi isimler bana hoş geliyor buda benim fikrim

Kızımı adı Ceyda. Öyle uyumlu olsun istemiyorum, dediğin gibi bu aralar çok koyulan isimlerden de olmasın diyorum bir türlü bulamadık. Bir de Dilara geliyor aklıma ama yeni fikirlere de açığım. Aslında eski isimlerden aylin, selin, özge filan hoşuma gidiyorda hem etrafta var hem de biraz eski gibi ..bilemedim

Ceyda yla Ceren güzel olur diyecektim..
Dilara da güzel :KK68:

• Beğen
Reactions: ZOE
Bence güzel bir isim canım! Sıradan bulmuyorum. Asıl forumda genelde önerilen isimler çok sıradan...

Buket yeni jenerasyonda fazla bulunmayan, anlamlı, bilindik (klasik) bir isim. Bu kategori isimleri seviyorsan eğer birkaç öneri:

Esra
Esin
Aylin
Özlem
Sezin
Sezen
Yasemin
Burcu
Derya
Ayça
Gökçe
Canan
Didem
Sinem
Hale
Bilge
Hande
Yonca
Sibel

Artık çoğu insan kimseninkine benzemesin diye tuhaf tuhaf isimler koyuyor çocuklara. Buket güzel isim. Buna ek olarak; doğa, açelya, rüya gibi isimler bana hoş geliyor buda benim fikrim
İşte o tuhaf isimleri ben de sevemedim. O yüzden Buket hoşuma gitti ama bakalım henüz karar vermedim. Teşekkürler diğer isimler için de..

Bence güzel bir isim canım! Sıradan bulmuyorum. Asıl forumda genelde önerilen isimler çok sıradan...

Buket yeni jenerasyonda fazla bulunmayan, anlamlı, bilindik (klasik) bir isim. Bu kategori isimleri seviyorsan eğer birkaç öneri:

Esra
Esin
Aylin
Özlem
Sezin
Sezen
Yasemin
Burcu
Derya
Ayça
Gökçe
Canan
Didem
Sinem
Hale
Bilge
Hande
Yonca
Sibel
Tam benim beğendiğim isimleri sıralamışsın ama eşim yok şu şunun kızı, yok bu okulda vardı filan:) bi türlü beğendiremiyorum beyimize. Kendisi de hiçbir fikirle gelmez ayrıca. Buket e sıcak bakınca hemen sorayım size dedim. Teşekürler

X