Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yakamoz5424

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
694
762
33
37
arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .

Ben Zeynep ve azra ismilerini çok seviyorum ama koyamadik cunku yakin akrabalarda var. Bizim kizlarin adi hira ve duru.

Çevremde olan kız isimlerini paylaşsam ki cogunu telaffuz bile edemiyorum aklınız durur

Artık anneler öyle garip isimler buluyor ki o çocuklar adına çok üzülüyorum

Ben geleneksel isimlerden yanayım

arkadaslar merhabalar , kızıma isim konusunda kararsızım . Kardelen cok ıstıyordum ama uzun ve ka ile basladıgı ıcın eşim kaba buldu . Mina ,lina,alya gibi ısımlerden hoslanmıyorum .Zehra,züleyha , fatma gibi isimlerde dusunmuyorum . Sempatik kulağa hosgeldin sıcak bır ısım ıstıyorum ama bır turlu heh işte bu dıyemıyorum . Lütfen cevrenızde olan kız ısımlerını paylasın belkı bır fıkır olur banada . Sımdıden tesekkurler .
Ilgın:KK68:

Dilrüba, Yaren, Aylin, Nazlı, Nihan, İclal, İpek, Ceylin, Hande aradığınız tarzda sanki

Ben İsra ismini çok seviyorum hem nadir bi isim..

Onun dışında duru ırmak öykü eylül nihan ve nükhet en beğendiğim isimler..

Aslı ipek ezgi selin ece öykü hatta aslıhan bile olabilir oğluma iki isim koyduk kızım olsa tek isim düşünüyoruö inş

Back
X