Doğuma Hazırlık Kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ezel Eren koyacaktık. Selen de hoş isim. Erkek annesi pek yok varya. Çoğu gebelerin bebeki kız. Erkek nesli azalıyor, kıyamet alametlerindenmiş
Valla bizim ocak annelerinde erkekler onde :)
Benim icimden kiz geciyordu ama tabi ki her zaman hayirli ve saglikli olsun diye duamiz.

Valla bizim ocak annelerinde erkekler onde :)
Benim icimden kiz geciyordu ama tabi ki her zaman hayirli ve saglikli olsun diye duamiz.

Amiiinn. Tabiki önemli olan o. Bizde kız istemiştik. Daha süslü olur, kendini sevdirir felan hevrslendik. Erkek dedi doktor önce, sonra kız dediler. Hayırlısıyla doğarlar inşallah. Hayırlı evlat olsunlar da gerisi önemli değil :anne:

Amin cnm bütün hamislere bebeklerine sağlıkla kavusmayi nasıl etsin Rabbim içine hangisi siniyorsa o ismi koy ben cinsiyeti belli olmadan benim kızım olacak ismini Miray istiyorum demiştim :)
İcime
Sinen bir isim vardi ama
Cevrem fikrimi degistirince arayisa girdim :(

Kızlar Türkü ismi nasıl sizce ? Bana çok sıcak geldi bende esımde Türkü dınlemeyı cok severız belkıde ondan . Pekı yanına uyumlu ıkıncı ısım olarak ne dusunurdunuz ?

Kızlar Türkü ismi nasıl sizce ? Bana çok sıcak geldi bende esımde Türkü dınlemeyı cok severız belkıde ondan . Pekı yanına uyumlu ıkıncı ısım olarak ne dusunurdunuz ?

Ayy ben de severim Türkü ismini.
Bir de bu isimdeki kızlar masum bir güzellige sahip oluyor sanki. :) Bkz. Türkü Turan, Türkü Hazer

Türkü ismi banada güzel bir kere çok doğal bir isim

Back
X