Doğuma Hazırlık kızıma ısım :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar ilk kızımın ismi Zeynep sare. Şimdi ıkıncı kızım gelıyor. İki kardeşin ısımlerını bırnırıne uydurma derdınde degılım hıc. Ama ısım de bulamıyoruz. Ikı ısım koycam gene . Bunlardan boru büyük ıhtımal esımın ıstegı ıle nur olacak. Ama önüne bı ısım daha ıstıyorum. Sadece ıstegım böyle Ayşenur vs gibi bırlesık olmasın. Ikı ayrı ısım ıstıyorum. Nur a ne uydurabılırız fikir verırsenız sevınırım

Ben Nur Sena diyorum :KK54:

nur bi isim ama, 2. isimle birleştiği zaman ek gibi oluyo, yani hangi isim olursa olsun birleşik gibi oluyo. ve sanki zorlama gibi geliyo bana. benim adımdada nur ekli için hoşlanmıyorum :KK45:

nur bi isim ama, 2. isimle birleştiği zaman ek gibi oluyo, yani hangi isim olursa olsun birleşik gibi oluyo. ve sanki zorlama gibi geliyo bana. benim adımdada nur ekli için hoşlanmıyorum :KK45:
Evet canım aynen. Ne koyarsak ekli gibi olacak ama benım esım hıc ısım beğenmeyen biri anlaşamıyoruz ısım konusunda. İlk kızımın ısmını ben koydum. İlk defa sımdı buna bı oneriyle geldı ve geri cevırmek ıstemıyorum :)

Berra Nur
Serra Nur
Nesibe Nur
Nilay Nur
Beyza Nur
Mina Nur

Back
X